reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Mój mąż był kurierem i takich jak nie odwalał, zawsze dzwonił wcześniej, bo dla niego była strata czasu jechać po wsiach na darmo, bo miał rejon okolicznych wsi. Ale kiedyś czekaliśmy na przesyłkę i podobna akcja, czekaliśmy w domu, zero telefonu, zero domofonu, po czym info że nieudana próba doręczenia 😡😠
U mnie na parterze są działalności i od 8 do 18 pon-sobota ZAWSZE ktoś jest. Do tego furtki otwarte na oścież wiec nie sposób nie zauważyć. Po prostu trafiłam na chama który myslal, ze się wycwanil. Cóż, on trafił baaardzo zle ;)

reklama
Idź weź przyjemna kąpiel, napił się czegoś ulubionego, odpal miły (albo głupi) film i poczekaj spokojnie do jutra. Nie ma się co nakręcać ;)
Chociaż tez wiem, że to nie łatwe. Ale ja się wiele razy przekonałam, że to strach ma największe oczy :)
Wzielam sobie piwko i moje ulubione chipsy. Piwo mi nie smakowało, chipsy śmierdziały
Filmu żadnego znaleźć nie mogłam i poszłam spać 🤣

Ja pierdziu dopiero na dupie usiadłam. Cały dzień jeżdżę gdzieś, a to po sukienkę na poprawiny, a to na zakupy, a to moja Amelie zawiezc do mojej mamy na nockę, bo jutro mam zajęcia a mama z nią pójdzie na Dzień Dziecka xD
No i jeszcze sprzątanie mnie czeka, bo w weekend studia. Jak ja to ogarnę, nic mi się już nie chce.
A z racji tego, że mamy wolna chatę, to puszcze się dziś ze starym i będziemy robić dużo zboczonych rzeczy 😂 w salonie, kuchni, gdzie się da xD
To brzmi jak bardzo dobry plan 😀 Pokaz no kiecke na poprawiny! :)

reklama
U nas wszyscy wiedzą że poroniłam dwa razy. Dla mnie to zupełnie normalna sprawa, żaden temat tabu. Mąż z rodziną jest bardzo blisko i bardzo nas wspierali, wszyscy odrazu wiedzieli że zaszłam bo by się to w tajemnicy nie uchowało :) Wiedzą że próbujemy dalej, ale dokładniej o tym nie rozmawiamy, jakoś tak po prostu, chyba nikt nie chce czuć presji i wtykać nosa, na prawdę mamy szczęście :)

Zupełnie nic

Najwidoczniej są badania które pokazują że wynik powyżej jakiegoś poziomu ma wpływ na ciążę/możliwości zajścia itp, a u zwykłych ludzi takie poziomy nie dają zupełnie żadnych objawów

Ja najczęściej zupełnie normalnie. Po poronieniach ofc mi się pozmieniało. W okolicy piku proga czasami miewałam nudności i jakieś takie dziwne uczucie i po tym momencie wzdęcia i brzuch rósł aż do po okresie. Nic poza tym.

Mój mąż był kurierem i takich jak nie odwalał, zawsze dzwonił wcześniej, bo dla niego była strata czasu jechać po wsiach na darmo, bo miał rejon okolicznych wsi. Ale kiedyś czekaliśmy na przesyłkę i podobna akcja, czekaliśmy w domu, zero telefonu, zero domofonu, po czym info że nieudana próba doręczenia 😡😠
Za mnie się kiedyś kurier podpisał…

Do góry