reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Szczerze mówiąc to mi się mój mąż prawie w ogole nie śni, a już zwłaszcza erotycznie. Z reszta moje sny erotyczne są dosyć do siebie podobne od wielu lat :D (i zawsze jest motyw ucieczki z domu, jak zbuntowana nastolatka :D)
To ja z reguły wogóle nie miewam snów erotycznych, chyba przez moje niskie libido, więc tym bardziej ten sen był dla mnie szokiem 😛 A jeśli miewam to jak jestem mega nakręcona jak nie zostanę zaspokojona, albo po prostu długo seksu nie było, ja podniecenia nie czuję i dopiero w snach się to ujawnia 😎 Tylko że teraz zaspokojona byłam bo jest po owu 😂 A mój mi się może ze 2 razy śnił.

reklama
Apropo snow to jakies 2 albo 1,5 tyg temu snilo mi sie ze moj stary zabił w naszej obronie jakiegos kolesia, biegli razem w strone kuchni zeby zlapac za nóż i stary złapał pierwszy i od razu mu wbil w klate, pozniej wyniosl jego cialo do lasu XD w senniku cos takiego oznacza w skrocie niespodziewane szczęście. Kilka dni po tym była wizyta na ktorej uslyszala ze mozliwe ze zostanie mi tylko in vitro🤦‍♀️ także cos poszło nie tak 😅

ale Wy jesteście płodne w treści! :p
@Ladycarooo piąteczka też się dziś obudziłam po 6. Prawdopodobnie przez moje sny… śniło mi się, że Stary nasikał mi na mój jedyny test ciążowy, ale się obudziłam i jednak miałam test więc go zrobiłam i od razu wyszedł pozytywny i znowu się obudziłam 😂 uznałam, że dobra nie będę czekać - ide obsikać test - teraz już wiem, że jestem poza snem na 100% bo jest nasz remontowy rozpierdziel dookoła - test negatywny. Mógłby wystąpić w reklamie wizira, bielszy chyba nie mógł być 😂 w ogóle to jest mój pierwszy negatywny test ciążowe.

A co do snów erotycznych @Moonstone to chyba coś w tym jest bo ja w ciążach miałam ich bardzo dużo.
Wszystko było fajnie, ale wkurzały mnie te sny jak już wiedziałam, że jest poronienie zatrzymane a ja po nocach się łajdaczyłam i to bez Starego.

Ja czekam już grzecznie na okres i wracam do sexroomu. Stary wyglada na zadowolone, bo bardzo podobają mu się starania 😈

Miłej soboty dziewczyny!

Witam Was w ten wietrzny poranek, u mnie pizga tak, że psu uszy urwać chciało 🙃
Mnie często i dużo się śni a tematyka jest tak momentami oderwana od rzeczywistości, że żaden sennik tego by nie ogarnął🤣🤣🤣
Dziś czeka mnie wyprawa na galerię 🙄😓 nie cierpię tego łażenia po sklepach ale trzeba młodzież wyposażyć na wyjazd. Trzymajcie kciuki żebym to przetrwała bo dla mnie zakupy to mordęga 🤷

To ja z reguły wogóle nie miewam snów erotycznych, chyba przez moje niskie libido, więc tym bardziej ten sen był dla mnie szokiem 😛 A jeśli miewam to jak jestem mega nakręcona jak nie zostanę zaspokojona, albo po prostu długo seksu nie było, ja podniecenia nie czuję i dopiero w snach się to ujawnia 😎
Ja mam tak samo, jak mi się śnią bezeceństwa to budzę się nakręcona jak mała zabawka 🤣

To ja z reguły wogóle nie miewam snów erotycznych, chyba przez moje niskie libido, więc tym bardziej ten sen był dla mnie szokiem 😛 A jeśli miewam to jak jestem mega nakręcona jak nie zostanę zaspokojona, albo po prostu długo seksu nie było, ja podniecenia nie czuję i dopiero w snach się to ujawnia 😎 Tylko że teraz zaspokojona byłam bo jest po owu 😂 A mój mi się może ze 2 razy śnił.
W moim ostatnim śnie z udziałem mojego męża byłam odziana w białą bieliznę.
Opowiedziałam mu o tym, a on na to: "białe majtki? To w jakiej wojnie się poddawałaś?"

No, moje jest wysokie jak Tatrzańskie granie i dobrze mi z tym :D

Ja bym pewnie tylko suple zostawiła, żebyś się potem nie stresowała (jak ja, której na tydzień zabrakło i zaczęłam brać znowu na 3 dni zanim się dowiedziałam) ale co do reszty się zgadzam ;)
Jak ktoś systematycznie bierze suple długi czas i nie miał jakiś wielkich niedoborów to serio nic się nie stanie jak jakiś czas nie będzie brać nic. Kwas foliowy długo po suplementacji utrzymuje się w organizmie. Mi w ciągu miesiąca spadł z 17 na 13 a to w zasadzie tylko przez metotreksat który go rozbija wiec gdyby nie to to pewnie z pół roku mogłabym nie brać 😁 jedynie wit D potrafi szybko spadać ale nie wiem jaki @pluto_nova ma poziom. Wystawi się w Hiszpanii na słońce i trochę wyrówna 😁😁
Ja tez robiłam przerwe w suplach a teraz szczerze to biorę zeby wykończyć i wyrzucić opakowania 🤷🏽‍♀️

reklama
Trochę mi mniej głupio po waszych zwierzeniach snow /erotycznych :D Tylko pewnie mnie te wspomnienia będą nękać przez resztę dnia 😂
Witam Was w ten wietrzny poranek, u mnie pizga tak, że psu uszy urwać chciało 🙃
Mnie często i dużo się śni a tematyka jest tak momentami oderwana od rzeczywistości, że żaden sennik tego by nie ogarnął🤣🤣🤣
Dziś czeka mnie wyprawa na galerię 🙄😓 nie cierpię tego łażenia po sklepach ale trzeba młodzież wyposażyć na wyjazd. Trzymajcie kciuki żebym to przetrwała bo dla mnie zakupy to mordęga 🤷
Też nie lubię! Zwłaszcza jak idę w konkretnym celu... Raz na3-6mcy idę sobie trochę dla przyjemności, a to do drogerii, a to coś i przy okazji zaglądam co tam ciekawego i jak wtedy mi się mega spodoba to kupuję bo wiem że innym razem bym nie znalazła i nie kupiła :p

Do góry