reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
to samo myślę, w sensie ja wygądam w miarę spoko, ale chciałaym schudnąć i zawsze myślałam, ze po ciąży schudnę :D i tak od 2 lat :D więc teraz wzięłam się trochę za siebie. Ale jak widać po mojej wczorajszej kolacji tylko trochę :D
Ale zmotywowałyście mnie i idę dziś na rower
Tez tak myślałam ze sie nie opłaca aż mnie lato zaskoczyło 🤣 w sześciopak az celować nie będę xD bo to chyba niekoniecznie sprzyja ciąży, ale kilka kg chce pożegnać 💪

No 5 min powiedzmy 🤭 widzę z balkonu morze 🥰 ale wiecie jak to jest, jak masz pod ręką to nie korzystasz tak czesto 🤷🏽‍♀️
A gdzie dokładnie mieszkasz w Hiszpani ? My właśnie wróciliśmy z małej objazdowki po Hiszpani i zaliczyliśmy costa brave, Walencję i Alicante ❤️

A jak dziewczyny u Was z piciem wody? Pijecie? Macie problem?
Ja Wam powiem, ze na luzie wypijam 1.5 litra i dziwi mnie, że ktoś nie może bo mi się mega pić chce w ciągu dnia :D kocham wodę i herbatkę :D

Wyczuwam jutro pik, lece zaraz do gina wiec zobaczymy czy pan doktor zgadza sie z owulakiem 🤣Zobacz załącznik 1402768
O Pani! Takie testy u mnie od 6-13 dc 🤣 Kupiłam w 14dc testy z innej firmy i druga ledwie widoczna więc albo jestem po owulacji albo przed albo wcale jej nie będzie 🤣

Załączniki

• 1652813652280.jpg
    1652813652280.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 58
O Pani! Takie testy u mnie od 6-13 dc 🤣 Kupiłam w 14dc testy z innej firmy i druga ledwie widoczna więc albo jestem po owulacji albo przed albo wcale jej nie będzie 🤣
O jeny 🙉 ja robie od wczoraj i ciemnieje, nie pokaże wczorajszego bo gdzies go zgubiłam, takie małe ustrojstwo 😅 gin powiedzial ze on wierzy tylko usg, to mowie ze ja prowadzę swoje badania😅

reklama
Do góry