reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
to samo myślę, w sensie ja wygądam w miarę spoko, ale chciałaym schudnąć i zawsze myślałam, ze po ciąży schudnę :D i tak od 2 lat :D więc teraz wzięłam się trochę za siebie. Ale jak widać po mojej wczorajszej kolacji tylko trochę :D
Ale zmotywowałyście mnie i idę dziś na rower
Tez tak myślałam ze sie nie opłaca aż mnie lato zaskoczyło 🤣 w sześciopak az celować nie będę xD bo to chyba niekoniecznie sprzyja ciąży, ale kilka kg chce pożegnać 💪

No 5 min powiedzmy 🤭 widzę z balkonu morze 🥰 ale wiecie jak to jest, jak masz pod ręką to nie korzystasz tak czesto 🤷🏽‍♀️
A gdzie dokładnie mieszkasz w Hiszpani ? My właśnie wróciliśmy z małej objazdowki po Hiszpani i zaliczyliśmy costa brave, Walencję i Alicante ❤️

A jak dziewczyny u Was z piciem wody? Pijecie? Macie problem?
Ja Wam powiem, ze na luzie wypijam 1.5 litra i dziwi mnie, że ktoś nie może bo mi się mega pić chce w ciągu dnia :D kocham wodę i herbatkę :D

Wyczuwam jutro pik, lece zaraz do gina wiec zobaczymy czy pan doktor zgadza sie z owulakiem 🤣Zobacz załącznik 1402768
O Pani! Takie testy u mnie od 6-13 dc 🤣 Kupiłam w 14dc testy z innej firmy i druga ledwie widoczna więc albo jestem po owulacji albo przed albo wcale jej nie będzie 🤣

Załączniki

• 1652813652280.jpg
    1652813652280.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 61
O Pani! Takie testy u mnie od 6-13 dc 🤣 Kupiłam w 14dc testy z innej firmy i druga ledwie widoczna więc albo jestem po owulacji albo przed albo wcale jej nie będzie 🤣
O jeny 🙉 ja robie od wczoraj i ciemnieje, nie pokaże wczorajszego bo gdzies go zgubiłam, takie małe ustrojstwo 😅 gin powiedzial ze on wierzy tylko usg, to mowie ze ja prowadzę swoje badania😅

reklama
Do góry