reklama
Erinti7
Fanka BB :)
Ja obiecałam sobie, że dopóki nie zajdę w ciąże to będę (zdrowo) się odchudzać, ćwiczyć. Z dietą słabo poszło, jak sobie pozwolę zjeść jeden zakazany posiłek np Maka, czy tosty od których jestem uzależniona, to już po temacie i silnej woli. Z aktywnością teraz trochę lepiej, bo przeprosiłam rower, dziś idę na basen. Jak jest ciepło to najchętniej całe dnie byłabym w wodzie, dlatego pływanie to mój ukochany rodzaj aktywności fizycznej. A że życie jest dla mnie złośliwe, to od niedzieli zamykają jedyny basen w mojej mieścinie na minimum rok z powodu remontu.Pezybij piątkę! Też mam takie postanowienie
Alabama89
Miłego dnia dziewczyny! Ja dalej pakuje nasz dorobek
a u mnie to różnie - czasem się muszę pilnować, ale od listopada jestem z siebie dumna i pije tylko 1 kawkę dziennie i resztę wody albo czerwonej herbaty, Pokrzywy czy jakiś innych ziolekA jak dziewczyny u Was z piciem wody? Pijecie? Macie problem?
Ja Wam powiem, ze na luzie wypijam 1.5 litra i dziwi mnie, że ktoś nie może bo mi się mega pić chce w ciągu dnia kocham wodę i herbatkę
Hipp2222
Dokładnie ja ta samo ... Nie wiem czy to przez te policystyczne czy taka urodatrochę jeszcxe bladzioszek ja to od takiego mogę mieć owu i za 2 tygodnie
Ceonis
Pije mnóstwo wody, ale gazowanej, bo po niegazowanej chce mi się zaraz znowu pić, mam taką suchość w ustach. Kawę pije jedna dziennie, rano do śniadania. A potem to już tylko herbatki, zawsze jak wpadam do kogoś po południu to pije herbatę, kawa mi już po południu nie smakujeA jak dziewczyny u Was z piciem wody? Pijecie? Macie problem?
Ja Wam powiem, ze na luzie wypijam 1.5 litra i dziwi mnie, że ktoś nie może bo mi się mega pić chce w ciągu dnia kocham wodę i herbatkę
AScarlett
Moderator
Ja spokojnie 1.5 litrowa butelkę dziennie wypijam. Ale tylko gazowana... jak niegazowana to tylko z cytryna. Kupilam ostatnio sodastrem, bo jak patrze ile plastiku wyrzucałam to aż mi slabo byloA jak dziewczyny u Was z piciem wody? Pijecie? Macie problem?
Pije tez kawe, i to sporo 3-4 dzinnie to minimum, plus jakies soki i herbata wieczorem.
Nel331
Tez mam tylozgiexie. A nigdy nie leżę ani na brzuchu ani w ogóle. Może go mój błądGin jak weszłam to to samo ze ta owulacja to jest taczej pozniej bla bla, ja juz niezadowolona bo obala moje teorie jeszcze na cyto to samo cos za malo sluzu jak za 2 dni ma być owu... no i na usg mowi a jednak nie sluzu jest wystarczajaco w srodku, pecherzyk 20mm na lewym jajniku, endometrium 13 mm. W sobote ide sprawdzic czy pękł. Dostane tez skierowanie na hormony i morfologie.
Aaa i jeszcze ciekawostka, z tydzień temu zdiagnozowalam sobie tylozgiecie z googlami ginowi nic nie mówiłam, a on na usg pierwsze co ze to mam po cichu licze wiec ze sama sobie przeszkadzalam biorac po sexie tylek do gory teraz mam lezec pół godz po na brzuchu
Anka_83
Ja podobnie. W pracy niegazowana ok 1,5 l w domu gazowana bo niegazowana mi popołudniu nie smakuje Rano kawa potem jeszcze zbożówka. I rano i wieczorem pokrzywaJa spokojnie 1.5 litrowa butelkę dziennie wypijam. Ale tylko gazowana... jak niegazowana to tylko z cytryna. Kupilam ostatnio sodastrem, bo jak patrze ile plastiku wyrzucałam to aż mi slabo bylo
Pije tez kawe, i to sporo 3-4 dzinnie to minimum, plus jakies soki i herbata wieczorem.
L
Ladycarooo
Gość
ejjj mam to samo dokładnie!! Uwielbiam wodę gazowaną, im bardziej tym lepiej (jakieś lekkie gazy to dla mnie niepotrzebna rzecz), a kawa smakuje mi tylko rano, później już niePije mnóstwo wody, ale gazowanej, bo po niegazowanej chce mi się zaraz znowu pić, mam taką suchość w ustach. Kawę pije jedna dziennie, rano do śniadania. A potem to już tylko herbatki, zawsze jak wpadam do kogoś po południu to pije herbatę, kawa mi już po południu nie smakuje
reklama
L
Ladycarooo
Gość
właśnie się rpzymierzam do tego sodastreamJa spokojnie 1.5 litrowa butelkę dziennie wypijam. Ale tylko gazowana... jak niegazowana to tylko z cytryna. Kupilam ostatnio sodastrem, bo jak patrze ile plastiku wyrzucałam to aż mi slabo bylo
Podziel się: