Z
zaz208622
Gość
zazdroszczęU mnie jest express
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zazdroszczęU mnie jest express
Ranyyyy, jak ja zazdroszczę ludziom takiego chudnięcia, ze „oj przytyłam, idę na dietę” i w miesiąc -3kg. Ja żeby stracić 0,5kg to musze się tak nagimnastykować, ze szok, sam deficyt niestety ale u mnie nie działa myśle teraz czy nie wprowadzić postu przerywanego, czytałam, ze przy io dziewczynom przy tym ruszyła trochę waga w dół..O, temat wagi. Mój ulubiony
Ja w dwa lata HO przytyłam 15 kg
Wagę miałam zepsutą i poszłam do dietetyka bo czułam, że przytyłam (nie mieściłam się w żadne spodnie, a hołmofisowe legginsy wszystko mieściły) i szacowalam, że przytyłam 7 kg. Jakie było moje k*rwa zdziwienie jak się okazało, że przybrałam dwa razy więcej. Miałam potężnego doła. Później przeszłam na dietę i tak się zmotywowałam do treningów cardio, że schudłam 10 kg w pierwszym miesiącu odchodzunia. Ale... zatrzymał mi się okres. No i znowu miałam doła bo przeczytałam pół internetu i diagnozowalam u siebie już mnsmostwo chorób przez to szybkie chudnięcie
W tym roku przytyłam już 5 kg. Wstyd mi bo ciąża ciążą, ale od 1,5 miesiąca jej już nie ma, a ja nic nie schudłam. Ale wzięłam się za siebie ponownie. Chciałabym schudnąć 10 kg. Ćwiczę (wczoraj na rowerze spinningowym umarłam ze trzy razy), robię brzuszki. Będzie dobrze ale diety nie trzymam, nie mam na to siły jakoś. Pewnie jak wrócę do pracy to znów wpadnę w rytm gotowania wieczorami obiadów na kolejny dzień. Teraz jem co popadnie
nie rób tego ani sobie ani swojej IO. Błagam.Ranyyyy, jak ja zazdroszczę ludziom takiego chudnięcia, ze „oj przytyłam, idę na dietę” i w miesiąc -3kg. Ja żeby stracić 0,5kg to musze się tak nagimnastykować, ze szok, sam deficyt niestety ale u mnie nie działa myśle teraz czy nie wprowadzić postu przerywanego, czytałam, ze przy io dziewczynom przy tym ruszyła trochę waga w dół..
Testy mam gorzej z wstrzymaniem się od jedzenia i picia.A nie masz juz testów zeby dziś zrobić? Moje doświadczenie siega 1 cyklu z owulakami XD, mam krotkie i regularne cykle, wiec rzeczywiscie u siebie tak to oceniam. A seksy polecam bez ograniczeń i bez spin ze starym
Z tego co ja wiem to przy io trzeba mocno pilnować diety z niskim indeksem - a w zasadzie z niskim ładunkiem (tak serio bez oszukiwania), jeść o stałych porach, i te przerwy z jedzeniu powinny być ok 3-4 h (przynajmniej mi tak mówiła dietetyczka bo ja tez powinnam być na diecie z niskim indeksem). Nie podjadać! pilnować ilości wypijanej wody/ziół czyli tego co nawadnia i do tego można dorzucić delikatna aktywność fizyczna. No i na maksa ważny jest sen który powinien być wzorcowo od 22. Przy io ważny jest kortyzol - i dlatego powinno się chodzić spać przed 23-24 i uprawiać sport o małym natężeniu.Ranyyyy, jak ja zazdroszczę ludziom takiego chudnięcia, ze „oj przytyłam, idę na dietę” i w miesiąc -3kg. Ja żeby stracić 0,5kg to musze się tak nagimnastykować, ze szok, sam deficyt niestety ale u mnie nie działa myśle teraz czy nie wprowadzić postu przerywanego, czytałam, ze przy io dziewczynom przy tym ruszyła trochę waga w dół..
Moj test po jakis 50 minutach bez sikania i malych łyczkach wody ale no 2h bez picia i sikania to nie dam rady jeszcze bez jedzenia?! Czemu?Testy mam gorzej z wstrzymaniem się od jedzenia i picia.
Mogłabym seksy codziennie ale nie wiem jak stary
Gin jak weszłam to to samo ze ta owulacja to jest taczej pozniej bla bla, ja juz niezadowolona bo obala moje teorie jeszcze na cyto to samo cos za malo sluzu jak za 2 dni ma być owu... no i na usg mowi a jednak nie sluzu jest wystarczajaco w srodku, pecherzyk 20mm na lewym jajniku, endometrium 13 mm. W sobote ide sprawdzic czy pękł. Dostane tez skierowanie na hormony i morfologie.zazdroszczę
Nie wiem wydaje ni się, ze tak przeczytałam na ulotce ale mogłam sobie też to uroicMoj test po jakis 50 minutach bez sikania i malych łyczkach wody ale no 2h bez picia i sikania to nie dam rady jeszcze bez jedzenia?! Czemu?
To nie jest wskazane przy IO chyba że pod okiem dietetyka...Ranyyyy, jak ja zazdroszczę ludziom takiego chudnięcia, ze „oj przytyłam, idę na dietę” i w miesiąc -3kg. Ja żeby stracić 0,5kg to musze się tak nagimnastykować, ze szok, sam deficyt niestety ale u mnie nie działa myśle teraz czy nie wprowadzić postu przerywanego, czytałam, ze przy io dziewczynom przy tym ruszyła trochę waga w dół..