reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

laski ! Polećcie coś super na weekend, jakiś fajny hotel, czy miejsce żeby pojechać tak erotiko romantiko, ale oprócz łóżka, żeby było coś do roboty 😃 góry, może, jezioro, cokolwiek
Może 😂😂😂
Jedzcie sobie do Kazimierza, na weekend w sam raz, na dłużej już trochę nudy. A jak moze być daleko to góry stołowe i schronisko pasterka, tam jest pięknie :) chociaż mi sie marzą Mazury i łosiostrada, chciałabym zobaczyć takiego bydlaka w naturze 😀

reklama
Może 😂😂😂
Jedzcie sobie do Kazimierza, na weekend w sam raz, na dłużej już trochę nudy. A jak moze być daleko to góry stołowe i schronisko pasterka, tam jest pięknie :) chociaż mi sie marzą Mazury i łosiostrada, chciałabym zobaczyć takiego bydlaka w naturze 😀
O, albo Samotnia w Sudetach

jesu dla mnie seks rano to jakaś pomyłka. W ogóle nie mam chęci. Może być w ciągu dnia, a najlepiej wieczorem, nawet późnym. W nocy też nam się zdarza
My z nocnego seksu mieliśmy moja druga ciąże :) w sensie z takiego na śpiocha w środku nocy :D

A ja seks rano lubię ale tylko wtedy jak mamy więcej czasu i najpierw kawka a potem sex ;)

laski ! Polećcie coś super na weekend, jakiś fajny hotel, czy miejsce żeby pojechać tak erotiko romantiko, ale oprócz łóżka, żeby było coś do roboty 😃 góry, może, jezioro, cokolwiek
Nasze ukochane miejsce na wypady we dwoje to Toruń, bo mamy tam swoje ulubione restauracje i knajpki na pięknej starówce. Blisko starówki jest hotel Copernicus ze SPA, więc gdybyście się tam zatrzymali to myślę, że na weekend spacerów i chillowania wystarczy. Dużo się też dzieje o tej porze roku w mieście, więc fajnie sobie wybrać termin, kiedy jest jakiś fajny koncert albo standup, jeśli lubicie. W Toruniu lubię jeszcze osadę leśną, można się tam dostać przyjemnym spacerkiem ścieżką zdrowia, albo rowerami- tyle że to już inna część miasta.
Fajnie też nam się jeździ na Mazury, najlepiej w bliskiej odległości Mikołajek, żeby można było sobie pośmigać motorówką, albo od biedy nawet i rowerkiem wodnym czy kajakiem (szczególnie jeśli się zatrzymacie pod Mikołajkami w jakiś spokojniejszej okolicy).

Ja marzę w tym roku o zagranicznych wakacjach (nigdy na takich nie byłam), bardzo żałuję że rok temu zrezygnowaliśmy (przez covidowe restrykcje) z podróży poślubnej na Kretę. Męczę o to starego, ale mimo prawa pracy on ma ciężko z urlopem nawet na te 10 dni, a poza tym widzę, że mu kasy szkoda. Tłumaczę mu, że nawet za te 6 tys domu nam nie postawi, życia nie poukłada, a byśmy przynajmniej coś przeżyli póki jesteśmy we dwoje i mamy taką możliwość, zobaczyli te szmaragdowe wody, wygrzali dupki. Bardzo nam potrzebne naładowanie baterii i odpoczynek od codzienności. No ale marudzi i nie wiem, czy coś z tego będzie 😡

reklama
A zapytałaś rano czemu po prostu poszedł spać? Zapomniał? Może znowu coś się dzieje? My kobiety jak mamy huśtawki nastrojów czasem z minuty na minutę to pół świata o tym wie, a z mężczyznami jednak inaczej.
Rano nie pytałam, bo zaspał i tylko wyspał, umysł żeby, ubrał się i wyszedł

Do góry