reklama
Moonstone
Moderator
Biurko lepszeMoże się jakoś ogarnie i Ci wynagrodzi jakimiś seksami na stole Głowa do góry! Stres nie jest Ci potrzebny, nie rób sobie krzywdy ze względu na chłopskie fochy. Niech on teraz chodzi koło Ciebie !
Anka_83
Fanka BB :)
Oj to ja odwrotnie. najbardziej lubię rano ale rzadko jest okazja bo ja na 6 do pracy a mój na 8 więc jak ja wychodzę to on jeszcze śpi. Poranne seksy nadrabiamy w wolne weekendy, a w tygodniu najczęściej popołudniami, bo wieczorem to znowu ja chodzę wcześniej spać
@Nel331 jak mój w nocy przychodzi do łóżka i mnie budzi to też jestem nieprzytomna i czasem nie kontaktuję i pytam go o dziwne rzeczy i nie zawsze się rozkręcę więc trochę Twojego rozumiem w tym temacie
@Nel331 jak mój w nocy przychodzi do łóżka i mnie budzi to też jestem nieprzytomna i czasem nie kontaktuję i pytam go o dziwne rzeczy i nie zawsze się rozkręcę więc trochę Twojego rozumiem w tym temacie
Mmiiaa
Mój to samo i jeszcze sie wypiera że on sie wcale nie obraził XDa mówią, że to baby strzelają fochy. O nieeee, mój jest tak foszasty, ze szok
Nel331
Nie mamy biurkaBiurko lepsze
Moonstone
Moderator
Ja bez telewizora mogę ale bez biurka? :O szacunNie mamy biurka
Lena1984
A zapytałaś rano czemu po prostu poszedł spać? Zapomniał? Może znowu coś się dzieje? My kobiety jak mamy huśtawki nastrojów czasem z minuty na minutę to pół świata o tym wie, a z mężczyznami jednak inaczej.To tez już mamy obgadane, bo kiedyś tez mnie budził w środku nocy.
W weekendy nie ma problemu, w tygodniu albo po pracy albo wieczorem. Po prostu on tak ma, ciężko mi to wytłumaczyć. Nie raz potrafi przyjść z pracy o 15 i spać do rana.
Albo nie spać cała noc. W każdym razie był świadomy, ze to było ważne No ale wolał iść spać wiec nie ma o czym z nim dyskutować.
reklama
Moonstone
Moderator
Podziel się: