reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Cześć dziewczyny. Ja dziś spałam prawie do 10.00, co uwielbiam. Teraz sprzątam (jak widać z przerwami), w planach mam jeszcze poprzesadzać pomidorki cherry i papryczki do większych doniczek, a na wieczór jakiś film i lenistwo że starym. Szału nie ma i najchętniej powtórzyłabym to spanko przy takiej pogodzie. Nastrój ani dobry ani zły.

reklama
Hej dziewczyny. Wygląda na to, że druga inseminacja się nie udała. Wczoraj zaczęły mnie boleć jajniki i wieczorem zaczęły się plamienia, dzisiaj tego już nie mogę nazwać plamieniami. Okres przyszedł za wcześnie, bo testować miałam dopiero w środę😥
Na razie próbuje zdrapać się z podłogi i zastanawiam co dalej robić, czy spróbować jeszcze raz czy rozpocząć z ivf. Na razie nie wiem, nie mam ochoty nawet skontaktować się z lekarzem i próbować dalej.
Przykro mi jest bardzo ☹️☹️☹️
Dzisiaj po prostu nie rób nic, spędź ten dzień na zdrapywaniu się z podłogi. Naprawdę bardzo mi źle z tym, że nie wyszło ☹️☹️☹️

A ja mam dzisiaj jakiś do d*py dzień. Wstałam rano dosyć późno bo mnie boli brzuch/jajniki i do tego mam mdłości ale to chyba z bólu. Pojechałam do sklepu na zakupy na cały weekend i tak mnie wszystko wku***ało, że szok. Ludzie parkujący na kilku miejscach przez co długo szukałam miejsca parkingowego, później ludzie przepychający się w sklepie że się nie da przejść, brak niektórych produktów które potrzebowałam, no masakra. Chyba włączył mi się jakiś mocny PMS tydzień przed okresem. 😅
Dzisiaj lepiej bez kija do mnie nie podchodzić. 😅🙈
o jezu, znam to uczucie, że wszystko Cie wkurza :D ja już tu pisałam kiedyś, ale ogólnie najgłupszą rzeczą na jaką się wkurzyłam w PMS było: chciałam sobie poćwiczyć przed yt i kucyk mi o głowę uderzał jak biegałam. Rozryczałam się, tak mnie to wkurzało. Kurtyna.

No właśnie kiedy ta sobota tak minęła? Ledwie się obejrzałam, a już 14 😱
Ja od rana na zakupach, teraz porządki. Dzisiaj nie jestem w nastroju. Smutno mi jakoś.
Mam ochotę coś od*ebać. Spakować się i jechać dzisiaj nad morze albo jakiś tatuaż dziś sobie walnąć. Tyle, że z tym morzem to dzisiaj pogoda rzeczywiście fatalna... ☹️
Jak wysprzątam cały dom to się jeszcze zastanowię co tu dzisiaj robić 😉

PS. Ktoś wspomniał o kinie. Zapomniałam, że istnieje taka instytucja. Nie pamiętam kiedy ostatnio byliśmy w kinie 🙈
My ze starym jesteśmy para 4 lata i bylismy razem w kinie raz :D on więcej razy był w kinie z moimi braćmi niż ze mną :D

o jezu, znam to uczucie, że wszystko Cie wkurza :D ja już tu pisałam kiedyś, ale ogólnie najgłupszą rzeczą na jaką się wkurzyłam w PMS było: chciałam sobie poćwiczyć przed yt i kucyk mi o głowę uderzał jak biegałam. Rozryczałam się, tak mnie to wkurzało. Kurtyna.
Haha, ja się dziś prawie popłakałam w sklepie bo nie było papryki a to ostatnia rzecz którą musiałam kupić i musiałam przez to iść do drugiego sklepu 🙉😅

U nas za to piękna pogoda. Posadziłam kwiatki na balkon, polezalam w słońcu i o 14 przypomniało mi się że wypadałoby obiad zrobić 😆 Wczoraj się wkurzylam na suple i nic nie wzięłam, zastanawiam się czy to ma sens? Wkoncu tyle ciąż z przypadku na świecie to czy wezmę je czy nie to chyba nie zrobi różnicy 🤣

U nas za to piękna pogoda. Posadziłam kwiatki na balkon, polezalam w słońcu i o 14 przypomniało mi się że wypadałoby obiad zrobić 😆 Wczoraj się wkurzylam na suple i nic nie wzięłam, zastanawiam się czy to ma sens? Wkoncu tyle ciąż z przypadku na świecie to czy wezmę je czy nie to chyba nie zrobi różnicy 🤣
No ja też mam wlasnie taki czas obrażenia się na suple, ale już powoli wracam...
Też mnie wkurza, tyle hajsu i dalej nic :p

reklama
Do góry