reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Jak tam serduszka sobota mija? My ze starym mieliśmy iść na rowery, ale pogoda se z nas śmieszka zrobiła. Więc myślimy czy by nie skoczyć na basen.
Robię zupę krem z pieczonej papryki :D
a wieczorem napijemy się browarka i obejrzymy jakiś film pod kocykiem.
Miłego dnia!!

reklama
1652525183609.png

To ja

Hej dziewczyny. Wygląda na to, że druga inseminacja się nie udała. Wczoraj zaczęły mnie boleć jajniki i wieczorem zaczęły się plamienia, dzisiaj tego już nie mogę nazwać plamieniami. Okres przyszedł za wcześnie, bo testować miałam dopiero w środę😥
Na razie próbuje zdrapać się z podłogi i zastanawiam co dalej robić, czy spróbować jeszcze raz czy rozpocząć z ivf. Na razie nie wiem, nie mam ochoty nawet skontaktować się z lekarzem i próbować dalej.

Jak sprawić żeby kobieta po seksie krzyczała jeszcze pół godziny?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
Wytrzeć ch*ja w firankę 😎
Hahahaha 😂😂😂 you made my day 😘😘😘 a zaczął się ujooowwooo na maxa👿👿👿 zawożę teściowej rano chleb a ona z dupy mi pierdoli jak wróbelek że szwagierka synusia będzie miała a mają już córeczkę. Jakby mi ktoś w pysk strzelił i od rana czuje taki ucisk smutku że aż mi klatkę zaciska 🙄🙄🙄🙄🙄😭😭😭😭 odnośnie waszych wpisów to właśnie też sobie uświadomiłam straaaasszne wypłaszczenie pozytywnych emocji u siebie chociaż mam synka to znowu daje się wciągnąć w te czarną odchlań bólu przy długich staraniach. A synek rośnie i nie wiem czy będzie mi dane jeszcze raz to przeżywać. Czas mamy trudny bo się mu włączył na maxa lęk separacyjny 😵😵

Hej dziewczyny. Wygląda na to, że druga inseminacja się nie udała. Wczoraj zaczęły mnie boleć jajniki i wieczorem zaczęły się plamienia, dzisiaj tego już nie mogę nazwać plamieniami. Okres przyszedł za wcześnie, bo testować miałam dopiero w środę😥
Na razie próbuje zdrapać się z podłogi i zastanawiam co dalej robić, czy spróbować jeszcze raz czy rozpocząć z ivf. Na razie nie wiem, nie mam ochoty nawet skontaktować się z lekarzem i próbować dalej.
Kochana rozumiem cię i ściskam 🙄🙄🙄 ból tego rozczarowania jest ogromny. Pozwól sobie na ten ból, przeżyj to i wyrzuć z siebie. Dla mnie najgorszy ból był po pierwszej nieudanej iui bo myślałam że to lek na wszystko i musi się udać. Płakałam pół nocy do księżyca bezgłośnie bo mieszkaliśmy z rodzicami, którzy o niczym nie wiedzieli

Jak tam serduszka sobota mija? My ze starym mieliśmy iść na rowery, ale pogoda se z nas śmieszka zrobiła. Więc myślimy czy by nie skoczyć na basen.
Miłego dnia!!
Ja dopiero wychodzę z pracy ale u mnie tez buro i ponuro, wrócę, zrobię szybki obiad i może pojedziemy do kina na strange’a :) miłego dnia 💛

Miłego dnia!!
A ja mam dzisiaj jakiś do d*py dzień. Wstałam rano dosyć późno bo mnie boli brzuch/jajniki i do tego mam mdłości ale to chyba z bólu. Pojechałam do sklepu na zakupy na cały weekend i tak mnie wszystko wku***ało, że szok. Ludzie parkujący na kilku miejscach przez co długo szukałam miejsca parkingowego, później ludzie przepychający się w sklepie że się nie da przejść, brak niektórych produktów które potrzebowałam, no masakra. Chyba włączył mi się jakiś mocny PMS tydzień przed okresem. 😅
Dzisiaj lepiej bez kija do mnie nie podchodzić. 😅🙈

reklama
Miłego dnia!!
No właśnie kiedy ta sobota tak minęła? Ledwie się obejrzałam, a już 14 😱
Ja od rana na zakupach, teraz porządki. Dzisiaj nie jestem w nastroju. Smutno mi jakoś.
Mam ochotę coś od*ebać. Spakować się i jechać dzisiaj nad morze albo jakiś tatuaż dziś sobie walnąć. Tyle, że z tym morzem to dzisiaj pogoda rzeczywiście fatalna... ☹️
Jak wysprzątam cały dom to się jeszcze zastanowię co tu dzisiaj robić 😉

PS. Ktoś wspomniał o kinie. Zapomniałam, że istnieje taka instytucja. Nie pamiętam kiedy ostatnio byliśmy w kinie 🙈

Do góry