Tiruriru1
Fanka BB :)
DołączylamMyślę, że powinnaś już jednak iść po rady na czerwcówki.
Tu już wyczerpałyśmy swoją wiedzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DołączylamMyślę, że powinnaś już jednak iść po rady na czerwcówki.
Tu już wyczerpałyśmy swoją wiedzę
Ja znów kolejny miesiąc to samo. Miesiączka skończyła się w poniedziałek wczoraj i dziś plamienie. I tak już chyba 3 miesiąc. I co miesiąc się stresuje ze to znów zrobił mi się polip czy inny dziad. A potem mówię lekarzowi i nie udziela mi odpowiedzi na moje pytanie dlaczego tak się dzieje[emoji20]
No właśnie za tydzień mam wizytę u mojego starego lekarza także licze ja jakieś konkretnyMoże idź do innego lekarza
36 lat a mąż 41. Staramy się o pierwsze dziecko udało się szybko,ale w kwietniu poroniłam w 6 tyg ( przed serduszkiem), a teraz biochem. Oby teraz było już tylko lepiejDziewczyny które jeszcze nie macie dzieci, które to u was cykle starań i ile macie lat ???
Niekoniecznie ciąża też sie tak objawia nie trać nadziei. A najlepiej zrób test z ranaJa dzisiaj 2 dni przed terminem @ zauwazylam jasny rozowy sluz i jakas pojedyncza nitkę krwi.. także pewnie rozkręci mi się miesiączka, dodatkowo czuje jajnika.