reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Ja znów kolejny miesiąc to samo. Miesiączka skończyła się w poniedziałek wczoraj i dziś plamienie. I tak już chyba 3 miesiąc. I co miesiąc się stresuje ze to znów zrobił mi się polip czy inny dziad. A potem mówię lekarzowi i nie udziela mi odpowiedzi na moje pytanie dlaczego tak się dzieje[emoji20]

Może idź do innego lekarza

Witam się z Wami w 1dc 😭 plan na ten cykl już jest. W przyszłym tygodniu wizyta mojego męża na badaniu nasienia w Klinice Bocian, a potem w zależności od wyników konsultacja z lekarzem.

Ja mam 30 lat, to będzie już z 14 cykl starań, ani jednej ciąży... Jeśli z nasieniem będzie wszystko ok, będę chciała sprawdzić drożności jajowodów.

Powoli już tracę siły i chęci...

Dziewczyny,powiedzcie mi proszę co stosowałyście dodatkowo biorąc Clostilbegyt. Jestem w 9dc i mam 11 mm 1 pecherzyk, chciałabym żeby dobrze i zdrowo wyrósł, co polecacie ? Mam wychodowany tylko 1 pecherzyk:/

reklama
Witam, nazywam się Magda. Mam 29 lat, mąż 31. Który to cykl starań? Nawet nie umiem określić. Robimy drugie podejście do kliniki. 5 lat temu zaszłam w ciążę nagle po kilku bezowocnych latach, lecz ustala akcja serca, wywoływany tak naprawdę poród w 12 tyg. Martwego dziecka. Od tamtej pory nic. Słabe nasieniem, ale nie ma tragedii. U mnie rzekomo wszydkto ok, trochę niskie AMH, teraz umawiam się na hsg i będziemy próbować inseminacji. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona 😄

Do góry