Mi też wypada termin okresu w dzień obrony mgr przydałoby się wtedy zdać oba egzaminy hehA ja nadal nie mam okresu, ale nie robiłam jeszcze testu ponownie. W weekend zrobię.
Jutro mam obronę i jestem cala sztywna ze strachu :/
Ps. Dziewczyny taki offtop. Macie prawo jazdy? Ile razy zdawałyście? Na czym oblewałyscie? To może coś zapamiętam
To też mnie czeka w przyszlym tygodniu - druga próba :/ dla mnie to mega ciężkie ale sobie wymyśliłam ze jak mam być mama to muszę mieć prawko, bo mieszkam na wygwizdowie i jak tu bombelka do szkoły odwozić?
reklama
Passtelova
Fanka BB :)
Czytałam,że jeśli kobieta ma grube endometrium, to potrafi się ono złuszczać w miejscach, gdzie nie ma zarodka, stąd złudne przypuszczenie, że ma się okres. Nie wiem na ile to prawda, przeczytałam kiedyś gdzieś na jakieś stronie.Tak tak, na pewno ciekawe w sumie czemu plamienia zdarzają się czasem później (mam na myśli te nie niebezpieczne plamienia). Może jakoś żyjątko się wgryza cały czas przez te pierwsze dni/tygodnie
Passtelova
Ja zdałam za pierwszym razem (Kalisz, 10 lat temu) i byłam przerażona, ze za pierwszymJa zdałam za 4 razem trzy razy oblewalam na łuku tzn za szybko przed linią się zatrzymywałam
Gryfin
Ja też w Kaliszu, ale 8 lat temuJa zdałam za pierwszym razem (Kalisz, 10 lat temu) i byłam przerażona, ze za pierwszym
Colorful92
Cześć Dziewczyny.
U mnie dzisiaj 14 dc (ostatni cykl trwał 40 dni ale owu była!).
Miała iść na pierwszy dzień monitoringu 18 dc. ale zwolnił się termin i idę dzisiaj zobaczyć czy coś rośnie, czy znowu długi cykl przede mną..
Jakie macie doświadczenia po podróżach/urlopach? Skraca Wam to cykl czy wydłuża?
4 dni byłam nad morzem, rower, spacery, winko Zastanawiam się jak na Was wpływają takie wycieczki.
Pozdrawiam
Miała iść na pierwszy dzień monitoringu 18 dc. ale zwolnił się termin i idę dzisiaj zobaczyć czy coś rośnie, czy znowu długi cykl przede mną..
Jakie macie doświadczenia po podróżach/urlopach? Skraca Wam to cykl czy wydłuża?
4 dni byłam nad morzem, rower, spacery, winko Zastanawiam się jak na Was wpływają takie wycieczki.
Pozdrawiam
Mi np w tamtym roku cykl się wydłużył. Pojechaliśmy nad morze od 6 DC to potem przedłużył mi się o 4 dni.Cześć Dziewczyny.
Pozdrawiam
Gryfin
Mi odkąd skrupulatnie monitoruje cykl nie zdarzyły się opóźnienia (przez wyjazdy wakacyjne), a byłam w ciągu tego roku starań 3 razy na wakacjach, co do wcześniejszych lat to nie wiem i raczej nie pamiętam, żeby coś się działoMi np w tamtym roku cykl się wydłużył. Pojechaliśmy nad morze od 6 DC to potem przedłużył mi się o 4 dni.
HelloKatie
No widzicie dziewczyny, tak ładnie Wam te prawka poszły a ja o ile z instruktorem pełen luz, tak na egzaminie nogi z waty i naprawdę zapominam jak się nazywam. Ostatnio wjechałam elegancko pod zakaz, mimo że byłam tam 6577665 razy wcześniej z instruktorem jakąś tragedia, zupełnie sobie nie umiem poradzić se stresem.
Szczerze to nawet ta obrona mnie mniej martwi niż to prawo jazdy
Myślałam ostatnio nawet czy by nie zażyć jakiś ziółek na uspokojenie.
Ale różnie one działają i nie chce być przyćpana. Słyszałam coś o czekoladzie też - nienawidzę słodyczy ale może sobie coś wciągnę czekoladowego dla kurażu w przyszłym tygodniu
Ale różnie one działają i nie chce być przyćpana. Słyszałam coś o czekoladzie też - nienawidzę słodyczy ale może sobie coś wciągnę czekoladowego dla kurażu w przyszłym tygodniu
Mi zdarzyło się, że przesuwał mi się nieoczekiwanie cykl na wakacjach ale to raczej jak długo leciałam samolotem i zmieniała się strefa czasowa. W PL raczej tak nie mam.Cześć Dziewczyny.
Pozdrawiam
A słuchajcie, czy którejś z Was po histeroskopii z wyciąganiem polipów skróciil się cykl?
Wcześniej miałam 30-32 a teraz mam 26-27.
To normalne ? Czy już menopauza? Atfuuu
reklama
Sojka
No widzicie dziewczyny, tak ładnie Wam te prawka poszły a ja o ile z instruktorem pełen luz, tak na egzaminie nogi z waty i naprawdę zapominam jak się nazywam. Ostatnio wjechałam elegancko pod zakaz, mimo że byłam tam 6577665 razy wcześniej z instruktorem jakąś tragedia, zupełnie sobie nie umiem poradzić se stresem.
Ale różnie one działają i nie chce być przyćpana. Słyszałam coś o czekoladzie też - nienawidzę słodyczy ale może sobie coś wciągnę czekoladowego dla kurażu w przyszłym tyPrzed swoim egzaminem tak się stresowałam , ze mama dała mi wieczorem
Podziel się: