JestemA
Fanka BB :)
Eeeej, ja tez tam i tez 8 lat temuJa też w Kaliszu, ale 8 lat temu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eeeej, ja tez tam i tez 8 lat temuJa też w Kaliszu, ale 8 lat temu
oo no proszę jakie miłe zaskoczenie , generalnie to ja pochodze z okolic Kościanao w miarę blisko mnie bo ja Okolice Kościana
Mój mąż też już wyrósł z sexu kilka razy pod rząd ale np rano i wieczorem to dla niego jak najbardziej. Tylko już sama nie wiem jak patrzeć na ten czas "regeneracji plemników" czy na prawdę coś w tym jest że potrzeba im ponad dobęJak działaliście wczoraj wieczorem to dzisiaj przerwa i jutro podziałajcie, ja bym tak zrobiła Ale to dlatego, że my nie lubimy się kochać dzień po dniu, mój mąż potrzebuje jednego dnia na regenerację
generalnie to korzystam z pakietu LUXMED i tam jest wiele ginekologów ( niektórzy niekoniecznie dobrzy ) , jak mi się udawało trafić wizytę to chodziłam do Tomasza Urbaniaka i byłam mega zadowolona aż do czasu jak trafiłam do niego chyba jako ostatnia pacjentka danego dnia to trochę się zawiodłam bo tak szybko ogarnął wizytę że gdyby nie to że po wyjściu z gabinetu spojrzałam na drzwi to bym nawet nie wiedziała że byłam u niego tak mu się śpieszyło. :/O! Ja mieszkam w Śremie, ale całą rodzinę mam w Poznaniu, lekarza też
A do jakiego ginekologa chodzisz? Jeśli nie chcesz podawać nazwiska to może chociaż gdzie przyjmuje?
Myślę, że coś w tym jest bo zastało to zbadane przez naukowców, tu cytat:Mój mąż też już wyrósł z sexu kilka razy pod rząd ale np rano i wieczorem to dla niego jak najbardziej. Tylko już sama nie wiem jak patrzeć na ten czas "regeneracji plemników" czy na prawdę coś w tym jest że potrzeba im ponad dobę
oooo jak super !oo no proszę jakie miłe zaskoczenie , generalnie to ja pochodze z okolic Kościana
Jak byłam u lekarza to mi powiedział żeby co dwa dni w okresie około owulacyjnym się kochać. Jeśli będzie mieli dziś ochotę to działajcie, a jak średnio to przełóż na jutro. Ja bym tak podziałała.Zobacz załącznik 1284150u mnie dzisiaj chyba peak lh...dziwne uczucie czuje jakby mi coś napieralo na lędźwiową część kręgosłupa, jakbym miała zaparcia a nie mam...jak myślicie kiedy męża fatygować. Działaliśmy wczoraj wieczorem a wczoraj kreska testowa była minimalnie jaśniejsza od kontrolnej
prawko mam ,podchodziłam do egzaminu chyba z 9 razy Pierwszy raz jak oblałam to pamiętam że były obok siebie dwie drogi z lewej strony z czego jedna była z zakazem wjazdu ,oczywiście gdy usłyszałam że mam skręcić w lewo no to wjechałam pod zakaz, a żeby było jeszcze śmieszniej to stała za mną policja więc strach był niemiłosierny później to już takie typowe jak zgaszenie silnika podczas podjeżdżania pod górkę czy nawet raz udało mi się wyjechać za linię na łuku ale wiesz to jest kwestia nerwów i strachu że ktoś siedzi obok ciebie i ocenia twoja jazdęA ja nadal nie mam okresu, ale nie robiłam jeszcze testu ponownie. W weekend zrobię.
Jutro mam obronę i jestem cala sztywna ze strachu :/
Ps. Dziewczyny taki offtop. Macie prawo jazdy? Ile razy zdawałyście? Na czym oblewałyscie? To może coś zapamiętam
To też mnie czeka w przyszlym tygodniu - druga próba :/ dla mnie to mega ciężkie ale sobie wymyśliłam ze jak mam być mama to muszę mieć prawko, bo mieszkam na wygwizdowie i jak tu bombelka do szkoły odwozić?