Ja pije cały cykl.Właśnie wymieszałam wszystkie zioła Ojca Sroki (ale zabawa ) pytanie tylko jak mam je pić? Przez cały cykl czy tylko do owu?
I mąż razem ze mną. Te nr 3 to nawet mi smakują. Kupowałam od razu wymieszane, gotowy sklad.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pije cały cykl.Właśnie wymieszałam wszystkie zioła Ojca Sroki (ale zabawa ) pytanie tylko jak mam je pić? Przez cały cykl czy tylko do owu?
Tak potwierdzam, dobre właśnie pijemy sobieJa pije cały cykl.
I mąż razem ze mną. Te nr 3 to nawet mi smakują. Kupowałam od razu wymieszane, gotowy sklad.
Ja tez bym sobie chetnie je kupila ale boje sie takich rzeczy, jestem alergikiem i czesto niby zdrowe rzeczy i bezpieczne mnie uczulajaTak potwierdzam, dobre właśnie pijemy sobie
Dokładnie tak. Ja tez biorę ten lek a przecież moja lekarka wie ze chce zajść w ciaze. W ulotce jest informacja i tym ze lek ma długi okres uwalniania substancji i w przypadku stwierdzenia ciąży należy lek odstawić. Czytałam ze ten lek polecają lekarze z klinik leczenia niepłodności ale tez widziałam opinie ze nie stosuje się go przy staraniach o ciaze. Bądź człowieku mądry ale póki co zostaje przy nim. Rozumiem ze mógłby narobić szkód przy wczesnej ciąży ale każda z nas testuje najszybciej jak to możliwe albo nawet wcześniej wiec myśle ze nie przegapimy tego momentu i nie zdarzy się sytuacja ze będziemy brać te tabletki za długoSkoro przepisała lek i kazała się starać to chyba można jej zaufać
Hejka co u ciebie, jak tam się czujesz?Hej dziewczyny, jeśli którejs chłop zażywa fertilman plus to mogę wysłać do paczkomatu, mam ok 90 tabletek. Nie chce kasy za to, nam już nie potrzebne
@majka89 , przede wszystkim wydłużyłam czas od przyjęcia tabletki do śniadania z 30 min do 1,5 h. Nikt z lekarzy mi tego nie mówił, ale doszukałam się info, ze nie wolno popijać woda mineralna . Wiec tylko przygotowana lub z kranu. Zwiększyłam odstęp między braniem żelaza i Euthyrox. I tez trzeba pamiętać by po Euthyroxie przez jakieś 2-4 h nie jeść nabiału, bo tez blokuje wchłanianie. I to działa ! Ale u mnie akurat po wczorajszych wynikach musi zajść kolejna zmiana, bo ostatniego TSH 1.68 spadło mi do 0,06. Owszem zmieniłam dietę, dostałam większa dawkę 50/75 . Wiec brałam na zmianę, ale widocznie jest dla mnie za duża. Dlatego pewnie endo każe zimniejszyc trochę . Ahhhhh ta tarczyca- nigdy nie wiadomo co jest grane.Hej, mogę spytać, co zmieniłaś w sposobie przyjmowania?
Tobie również miłego dnia ❤ ja witam się właśnie w 1dc, nowy cykl nowa szansaCześć dziewczyny miłego dnia dla Was
Trzymam kciukiA ja dzisiaj do lekarza na monitoring czy faktycznie nie miałam owulacji mimo brania letrozolu, oby było wszystko ok