kurde z tym jodem przy hashimoto każą uważać... ja już mam straszny mętlik...Tzn ja nie wiem czy ja ją zbiłam dietą [emoji81] we wrześniu miałam tsh 2.8 i zapisałam się do endokrynologa prywatnie ale termin był na listopad więc postanowiłam poprzeglądać różne artykuły. Przede wszystkim jadłam więcej ryb i jajek (jestem z tych co jajka jadlam tylko na wielkanoc). Wodę mineralną z jodem piłam. Dużo warzyw, witaminy i jakoś tak, zaczęłam zdrowiej jeść. W listopadzie powtórzyłam wynik a tam tsh 1,4
reklama
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Ja na tarczycy się kompletnie nie znam. Po świętach powtórzę pakiet badań i jak coś mnie zaniepokoi to się wybiorę do endokrynologakurde z tym jodem przy hashimoto każą uważać... ja już mam straszny mętlik...
No z tym to tez faktycznie jest wszędzie problem... a na zamówienie nie proponują?Byłam już w 4 aptekach i żadna nie ma leku
Gryfin
Proponują ale to jak dojadę do swojej pod domem to tam zamówię będzie mi wygodniej a po prostu chciałam poszukać, żeby już dziś wziąć 1 dawkęNo z tym to tez faktycznie jest wszędzie problem... a na zamówienie nie proponują?
MyszkaMiki30
Skoro przepisała lek i kazała się starać to chyba można jej zaufaćA co do starań to dopytam się na wizycie za tydzień [emoji848]
a moja zabroniła wiec gdzie tu sens? I na ulotce również jest jak patrzyłamSkoro przepisała lek i kazała się starać to chyba można jej zaufać
reklama
coca
Dziewczyny, w poniedziałek beta 15,8, dziś 19,6, więc słaby przyrost [emoji22]
Chyba za szybko się ucieszyłam...
Powtórzę w piątek, ale nie robię sobie wielkich nadziei...
Bardzo mi przykro [emoji22]
Podziel się: