reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Znalazłam tez informacje, ze w wypadku pozytywnej bety lub testu odstawić natychmiast wiec może to ma sens. Już nie wypowiadam się lekarza słuchajmy 😊

Właśnie wymieszałam wszystkie zioła Ojca Sroki (ale zabawa 😁) pytanie tylko jak mam je pić? Przez cały cykl czy tylko do owu? 🤔

Właśnie wymieszałam wszystkie zioła Ojca Sroki (ale zabawa 😁) pytanie tylko jak mam je pić? Przez cały cykl czy tylko do owu? 🤔
A jakie wymieszałaś? Żeby z tego nie wyszła jakaś mieszanka wybuchowa 😂 Ja widziałam, że np. Zioła nr 3 można pić albo do owu, albo przez 3 cykle całe i później jeden cykl przerwy

A jakie wymieszałaś? Żeby z tego nie wyszła jakaś mieszanka wybuchowa 😂 Ja widziałam, że np. Zioła nr 3 można pić albo do owu, albo przez 3 cykle całe i później jeden cykl przerwy
W sensie wymieszałam to co przyszło w paczce czyli dobrana przez zielarza mieszanka ziół Ojca Sroki nr 3 😁 wszystko już było odmierzone tylko wsypać do pudełka i wymieszać 😁

Ale się cieszę mój luby wraca dziś późnym wieczorem z delegacji alez się cieszę :-) :) już myślałam że ten cykl diabli wezmą. A ja ewidentnie czuje że owulacja się zbliża trzeci dzień z rzędu kłuje mnie w okolicy jajników. Właśnie zrobiłam pierwszy test owulacyjny kreska jeszcze blada ale czuję że to kwestia dni. Prawdopodobnie będzie jak w kalendarzu w sobotę.

Załączniki

• img-20210324-184401.jpg
    img-20210324-184401.jpg
    600,4 KB · Wyświetleń: 96
Dziewczyny, w poniedziałek beta 15,8, dziś 19,6, więc słaby przyrost 😢
Chyba za szybko się ucieszyłam...
Powtórzę w piątek, ale nie robię sobie wielkich nadziei...
Bardzo mi przykro:( Wiem co czujesz bo sama to przeszlam. W lutym jak zrobilam pierwsza bete to wyszło 52 a po 72h wynik 54 ,także przyrost niemal zerowy.

reklama
Do góry