reklama
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Ja nie widzę nic [emoji25]Dziewczyny, czy uważacie, że tu jeszcze widać pozostałość zastrzyku czy to cień fabrycznej kreski?
Ja widze cieńDziewczyny, czy uważacie, że tu jeszcze widać pozostałość zastrzyku czy to cień fabrycznej kreski?
Ja widze cieńDziewczyny, czy uważacie, że tu jeszcze widać pozostałość zastrzyku czy to cień fabrycznej kreski?
Gryfin
Daj znać jak wyjdzieszA ja czemu w kolejce do ginekologa. Wczoraj się zebrałam i zapisałam na wizytę. Za długo odwlekam jakiekolwiek badania. Dzis 16dc, zrobiło się mokro na dole, wprawdzie przytulanki za nami, ale testy owulacyjne negatywne.
KasiaKatarina
Widać lekki cień, który dzień cyklu?Dziewczyny, czy uważacie, że tu jeszcze widać pozostałość zastrzyku czy to cień fabrycznej kreski?
Mooni89
No hej, taki okruszek już jest 3cm w końcu się udało po dwóch latach, a Ty jak tam, co u Ciebie?Hejka co u ciebie, jak tam się czujesz?
Załączniki
7 dzień po owulacji, 9 dzień po ovitrelle i 19 dzień cyklu. Chciałam sprawdzic czy zastrzyk jeszcze jest i w sumie nadal głupia jestemWidać lekki cień, który dzień cyklu?
reklama
Mooni89
Pinki nigdy mi nie pokazywały kresek fabrycznych, na zdjęciu mój pink 4 dni przed spodziewana @ w udanym cyklu, musiałam mega się nakręcić żeby ta druga kreskę uchwycićDziewczyny, czy uważacie, że tu jeszcze widać pozostałość zastrzyku czy to cień fabrycznej kreski?
Załączniki
Podziel się: