reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Pewnie bedzie taki sam ale wkurzam sie bo nakladaja izolację +10 dni od dnia wyniku wiec M wyjdzie 15.11 a ja bede jeszcze w izolacji..
Przekichane [emoji849]
Oby tylko jak już was z tej izolacji puszcza, nie weszła ta cała kwarantanna narodowa, cokolwiek się pod tym kryje [emoji849]

reklama
Mallina no wkurzające to jest !! Bo pewnie już za kilka dni będziesz zdrowa , a przez to że wynik dostałaś tak późno to będziesz musiała dłużej siedzieć w izolacji
Teoretycznie my juz nie mamy objawow jedynie węch mi dzis wraca powoli. Czuje kawe, plyny do plukania... Takie mocniejsze zapachy wiec jutro bedzie jeszcze lepiej. U M bylo identycznie.
Posiedzimy w domu ale byle nie za dlugo bo serio istny szał.

Przekichane [emoji849]
Oby tylko jak już was z tej izolacji puszcza, nie weszła ta cała kwarantanna narodowa, cokolwiek się pod tym kryje [emoji849]
Kochana tak sie stanie ale ja bede wychodzic na dwor. Kolo domu godzinke z malym no i mam swoje podworko wiec pojde tam. Juz teraz jest trawa wiec można dzieciaka puscic w kaloszach niech sie bawi. Pokopiemy w pile itp

Kochana tak sie stanie ale ja bede wychodzic na dwor. Kolo domu godzinke z malym no i mam swoje podworko wiec pojde tam. Juz teraz jest trawa wiec można dzieciaka puscic w kaloszach niech sie bawi. Pokopiemy w pile itp
No to tyle dobrze ze możecie sobie tak wyjść.
Ja z moją dwójką już 3tydzien w domu siedzę bo chore ciągle, jak zabronią wychodzić a dzieciaki wyzdrowieją akurat to się chyba zastrzelę [emoji2960]

No to tyle dobrze ze możecie sobie tak wyjść.
Ja z moją dwójką już 3tydzien w domu siedzę bo chore ciągle, jak zabronią wychodzić a dzieciaki wyzdrowieją akurat to się chyba zastrzelę [emoji2960]
Jest i moj wynik

Załączniki

• IMG_20201106_195059.jpg
    IMG_20201106_195059.jpg
    298,7 KB · Wyświetleń: 77
@doomi03 co tam u ciebie? Jak się czujesz?

Hej kochana.
A u mnie były przygody w tym tyg. xD
W poniedziałek kolo 22 pojechałam na IP ze skurczami. Przyjęli mnie na oddzial, a tam jak ręką odjął 😂 na ktg nic, ja też czulam ze wszystko się wyciszyło. Noc z poniedziałku na wtorek "przespalalam" na porodówce bo nigdzie indziej nie mieli miejsc. Do 3 w nocy lezalam na boxach xD i sluchalam jak rodzące krzyczą xD a potem przenieśli mnie do jednoosobowej porodówki i tak się mogłam przespac na kanapie. We wtorek znów zbadali, tylko 1 palec rozwarcia, ktg normalne, skurczy nie mialam ale stwierdzili ze zostawia mnie do następnego dnia na obserwacje. Przeniesli mnie na patologie ciąży i tam z jednego dnia zrobiły się trzy (chyba sobie przypomnieli ze jak poleze trzy doby to dostaną za mnie kaskę od nfz xD). Także w czwartek kolo 12 w koncu dostałam wypis i teraz czekam w domku, tym razem już na prawdziwy porod a nie tylko jakieś straszaki 😂. Coś moj maly się zdecydować nie może kiedy by chciał wyjść xD

Pewnie bedzie taki sam ale wkurzam sie bo nakladaja izolację +10 dni od dnia wyniku wiec M wyjdzie 15.11 a ja bede jeszcze w izolacji..

Bez sensu powinni kwarantannę liczyć jak już to od daty pobrania 🤦🏼 tyle czekacie na wyniki ze juz byście dawno pol kwarantanny mieli za sobą jak nie lepiej.

reklama
Do góry