reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Śliczna [emoji3]

Wydaje mi się czy mamy ten sam płaszczyk z pepco? [emoji12]
A możliwe :)
Teraz szukam jakiegoś kombinezonu jednoczęściowego i drugiego dwu. Na tych olx to piękne rzeczy można znaleźć. Często nowe

Nie mam weny na ciucha. Tam to dopiero są fajne rzeczy, muszę się wybrać kiedys

A możliwe :)
Teraz szukam jakiegoś kombinezonu jednoczęściowego i drugiego dwu. Na tych olx to piękne rzeczy można znaleźć. Często nowe

Nie mam weny na ciucha. Tam to dopiero są fajne rzeczy, muszę się wybrać kiedys
No ja ostatnio w lumpku dorwałam dla mlodej kurtkę za 1zl [emoji12] jest sporawa więc przy tym jak Daga powoli rośnie to na przyszły sezon będzie jeszcze idealna [emoji1787]

Myślałam nad kombinezonem na zimę dla mlodej ale u nas zima jak nie zima, śniegu nie ma, nie pizga jakoś bardzo to zostajemy przy kurtce i ocieplonych spodniach [emoji57]
1601289618487.jpeg

Moje dziecko które z każdym czuło się dobrze nagle przy wizycie gości nie odzywa się ani słowem rusza się jak w spowolnieniu i jest takie inne. Też jest tak u Was ? Myślę, że zaczęła się wstydzić, ale jednak jakoś mnie to zaniepokoilo

Moje dziecko które z każdym czuło się dobrze nagle przy wizycie gości nie odzywa się ani słowem rusza się jak w spowolnieniu i jest takie inne. Też jest tak u Was ? Myślę, że zaczęła się wstydzić, ale jednak jakoś mnie to zaniepokoilo
U nas narazie nie.. nawet przestał płakać jak ktos sie zasmieje głośno. Ale takie etapy to norma.. dzieci beda sie zmieniac często.

Moja nadal się boi własnej babci i dziadka nie mówiąc już o wujkach... [emoji849]

Nasza rodzina nacieszy sie soba do 8 października.. jestesmy od dzis w zamknięciu. Witaj kwarantanno!

Jestem zrozpaczona.. nie wierze w tego wirusa dziada.. a najbardziej balam sie tego zamknięcia w domu i masz Ci los.

reklama
Mallina spokojnie to tylko tydzień
Wiesz tydzień siedzenia w domu... Ale kto popatrzy na to ze za ten tydzien placa tylko 80%, ze straci M premie bo jest powyżej 3 dni na chorobowym.. i ze nie dostanie polrocznej premii za brak zwolnień lekarskich..

A znam tsz malego.. on codziennie po drzemce staje przy drzwiach i musi isc na spacer.. bo placze krzyczy i jęczy.. boje sie tego czasu ze bedzie ciezko naprawde.

Do góry