Kaamilaaa
Fanka BB :)
Śliczna [emoji3]Moja Wielka stopa ;D Zobacz załącznik 1181828
Wydaje mi się czy mamy ten sam płaszczyk z pepco? [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczna [emoji3]Moja Wielka stopa ;D Zobacz załącznik 1181828
A możliweŚliczna [emoji3]
Wydaje mi się czy mamy ten sam płaszczyk z pepco? [emoji12]
No ja ostatnio w lumpku dorwałam dla mlodej kurtkę za 1zl [emoji12] jest sporawa więc przy tym jak Daga powoli rośnie to na przyszły sezon będzie jeszcze idealna [emoji1787]A możliwe
Teraz szukam jakiegoś kombinezonu jednoczęściowego i drugiego dwu. Na tych olx to piękne rzeczy można znaleźć. Często nowe
Nie mam weny na ciucha. Tam to dopiero są fajne rzeczy, muszę się wybrać kiedys
U nas narazie nie.. nawet przestał płakać jak ktos sie zasmieje głośno. Ale takie etapy to norma.. dzieci beda sie zmieniac często.Moje dziecko które z każdym czuło się dobrze nagle przy wizycie gości nie odzywa się ani słowem rusza się jak w spowolnieniu i jest takie inne. Też jest tak u Was ? Myślę, że zaczęła się wstydzić, ale jednak jakoś mnie to zaniepokoilo
Moja nadal się boi własnej babci i dziadka nie mówiąc już o wujkach... [emoji849]Moje dziecko które z każdym czuło się dobrze nagle przy wizycie gości nie odzywa się ani słowem rusza się jak w spowolnieniu i jest takie inne. Też jest tak u Was ? Myślę, że zaczęła się wstydzić, ale jednak jakoś mnie to zaniepokoilo
Moja właśnie się nie boi, nie płacze, na kolana nawet sama idzie. Ale nic nawet nie wyda z siebie dźwięku. I tak powoli wszystko. Ręce zapłata przed siebie więc tak jakby się wstydzilaMoja nadal się boi własnej babci i dziadka nie mówiąc już o wujkach... [emoji849]
Wiesz tydzień siedzenia w domu... Ale kto popatrzy na to ze za ten tydzien placa tylko 80%, ze straci M premie bo jest powyżej 3 dni na chorobowym.. i ze nie dostanie polrocznej premii za brak zwolnień lekarskich..Mallina spokojnie to tylko tydzień