reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Kurcze zaintrygowalyscie mnie tym scootandride. Ja kupiłam tak jak Ty za 50zl jeździk na próbę, ale Ada go przewraca i strach się bać ja tam posadzić, że poleci na buzię [emoji2368]
Mamy dokładnie tak samo.. znajoma ma tego scoot i twierdzi że nie ma opcji by dziecko sie przewróciło.. wolalabym moc to sprawdzic osobiscie ale nigdzie u nas takiego wynalzku nie ma. Zawsze mozna kupic i jak cos nie tak to zwrocic.

reklama
U nas wszytsko dobrze, po miesiącu w żłobku bilans bardzo dobry. Ada chodzi tam już bardzo chętnie, zero płaczu przy oddawaniu. Była przez wszystkie dni, nie chorowalysmy jeszcze wcale, chociaż już sporo dzieci w domach i grupa przerzedzona. Ładnie je, ładnie śpi. Takze dużą ulga dla mnie.
IMG_20200924_170659.jpeg
IMG_20200920_145317.jpeg
IMG_20200917_164149_1.jpeg

Daga jest taka wysoka czy tak się wydaje ? [emoji33] Ona wygląda jakby miała z 2 lata [emoji2960] śliczna jest [emoji3059]Ja chcę kupić Igorowi na gwiazdkę ten jeździk/hulajnogę Scootandride, mam nadzieję, że będzie nim zainteresowany [emoji85]Igor nadal tylko rozwala [emoji136]
Tak wyszła na zdjęciach [emoji846] ubranka mamy nadal glownie na 80 więc wielka nie jest [emoji6]
Szczerze mówiąc mając już ten rowerek nie widzę potrzeby wydawania na to wielkiej kasy. Hulajnogę to dziecko zalapuje jak ma około 2,5/3 roku. Rowerki też około 2 a nawet więcej z tego co widzę pod blokiem, a mamy dużo dziexi. Moja się przejedzie i rzuca nim. Jest dużo lekkich i fajnych z pompowanymi kołami do 200.
Ja też tak myślałam że hulajnoga to tak dla 3 latka około a ostatnio wchodzę na insta i koleżanka dodała jak jej mała, w tym wieku co Daga czyli 15msc śmiga na hulajnodze jak szalona [emoji87]

A jak skręcanie ? Ogarnia balans czy na kreche ?
Ogarnia bez problemu, natomiast na takim ze skrecaną kierownicą zaliczył glebę [emoji85] scoot jest mega intuicyjny
Ja wczoraj z M wertowałam filmy na yt i rzeczywiście to nie jest jakieś trudne.. wystarczy ze dziecko ma zamiar w ktoras str skrecic wtedy samo cialem daje nacisk na dana strone i skręca. Podoba mi sie na maxa ten rowerek [emoji85][emoji85] zostalam nim zarazona.
Ale mam pytanie @Zmijka25 gdzie kupiliscie kask?
Tak że nie da się wywalić to też nie do końca - jak najbardziej da się ale jest trudniej [emoji14]
Kask jak pisała Ilona - decathlon :)) ten oryginalny był absurdalnie drogi.

Ilona, super że takie fajne wrażenia żłobkowe po miesiącu :)

Będziecie zadowoleni ;) jak chcesz kask pod kolor w miare, to w decathlonie te małe rozmiary są tylko niebieskie i żółte
No co do kasku to mam kilka pytań bo decathlon mam w Poznaniu i zamawiac bede online.. ale widzialam w jednym rozmiarowke xs od 48 do 52cm obwod glowy a nasz ma 50cm.. i nie wiem czy brac xs czy s. Jaki wy braliście?

reklama
My mamy taki i jest super, Jasiek jeździ nim wszędzie. Ma 4 kółka, szczerze mówiąc firmy nie znam bo pożyczyła nam sąsiadka w przyszłym roku pewnie już ma zwykły biegowy usiądzie. Mamy taki z Lidla i spisuje się super.

Załączniki

• IMG_20200921_165142.jpg
    IMG_20200921_165142.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 61
Do góry