reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Dziewczyny czy któraś ma myjkę karchera do okien ? Zastanawiam się nad zakupem bo co chwilę mam milion małych odciśniętych rączek [emoji24] a tych okien jest niestety aż 14 :/

Dziewczyny czy któraś ma myjkę karchera do okien ? Zastanawiam się nad zakupem bo co chwilę mam milion małych odciśniętych rączek [emoji24] a tych okien jest niestety aż 14 :/
Pozyczalam od bratowej... Szybko sie myje ale wody nie zbiera tak fajnie. Ja teraz uzywam plynu karcher i myje tradycyjnie ale plyn jedt świetny.

Ja wiruje na 800 chyba [emoji848] mam pralkę Boscha jakiś zwykły i tam jest program Mix na 40 stopni
Tez mam bosha i cały czas jadę na mixie [emoji23]
Mam karchera. Musisz pamiętać żeby mocno spryskać okno płynem i wytrzeć myjką i dopiero wciągarką. Mi często zostawiają zacieki po bokach, mój m. Myje idealnie. Nie wiem czemu [emoji23] ale bardziej polecam ściereczki ACT niebieskie do szyb. Liczysz w gorącej wodzie, przecierasz okno i żadnych zacieków. Okno czyste i przejrzyste [emoji6][emoji28]

Paulinka a legginsy z Zary? Pamiętam że kiedyś były bardzo wąskie niektóre. Mój był kluseczką i niektóre nawet nie mógł założyć [emoji28]

Dziewczyny ja do mycia okien przy małych dzieciach polecam sciereczke... My ja w Holandii kupujemy za 20e ale w Polsce tez jest za 120 zl. Ja wiem ze to duzo na scierke ale uwierzcie mi ze jest magiczna.. moczysz scierke przecierasz i nie musisz wycierac do sucha.. szyba schnie sama bez smug, niechcianych kłaczków.To najlepsza scierka jaka miałam kiedykolwiek

Za późno z tymi ściereczkami [emoji85]
IMG_20200804_214815744.jpeg

Tez mam bosha i cały czas jadę na mixie [emoji23]Mam karchera. Musisz pamiętać żeby mocno spryskać okno płynem i wytrzeć myjką i dopiero wciągarką. Mi często zostawiają zacieki po bokach, mój m. Myje idealnie. Nie wiem czemu [emoji23] ale bardziej polecam ściereczki ACT niebieskie do szyb. Liczysz w gorącej wodzie, przecierasz okno i żadnych zacieków. Okno czyste i przejrzyste [emoji6][emoji28]

Paulinka a legginsy z Zary? Pamiętam że kiedyś były bardzo wąskie niektóre. Mój był kluseczką i niektóre nawet nie mógł założyć [emoji28]
Wiesz co Zarowe wszystkie miał na 74 i jedne 80, a teraz zamówiłam 86 i na długość idealne, a na szerokość dupa :(

Paulina, dokładnie te :) jestem zadowolona [emoji14] chociaż ostatnio mu kupuje jeszcze te luzniejsze bawełniane z troczkiem w pasie (pierwotnie miały być piżamą [emoji23]) i też są spoko :D na plac zabaw idealne

Malina, ja tam nie mam rozkmin na temat wirowania takich codziennych ciuchów, albo wrzucam normalnie do pralki, albo piore recznie jeśli coś delikatnego [emoji14] ale my mamy wszystkie ciuchy z naturalnych materiałów i praktycznie wszystko mocno basicowe :) co do gniecenia, to Jankowych rzeczy nie prasuje bo sie nie gniotą, natomiast nasze wszystkie koszulki i koszule i spodnie - obowiązkowo. Susze też na wieszakach a nie na suszarce żeby się pasek nie odciskał na środku koszulki
Screenshot_20200804-223340_H%26M.jpeg

reklama
Do góry