Nie.. ale siedzi mi w glowie to... Jestem poprostu czujna i wole sprawdzic niż żyć w niewiedzy. W głębi duszy czuje ze wszystko jest prawidłowo a winne sa buty.Podejrzewasz u Filipa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie.. ale siedzi mi w glowie to... Jestem poprostu czujna i wole sprawdzic niż żyć w niewiedzy. W głębi duszy czuje ze wszystko jest prawidłowo a winne sa buty.Podejrzewasz u Filipa?
16 miesięcyIle Ona ma? Przesłodka
Moja w każdych kolejnych butach chodziła inaczej. Myślę, że wszystko jest ok, ale sprawdź dla spokojnosciNie.. ale siedzi mi w glowie to... Jestem poprostu czujna i wole sprawdzic niż żyć w niewiedzy. W głębi duszy czuje ze wszystko jest prawidłowo a winne sa buty.
Wierz mi, że chyba raz jeszcze taki jak nasz ten pokój [emoji85] Filip jak drepta [emoji3531]Zaraz zgram Ci krotki film z naszego pokoju nad morzem. Nie byl duzy ale 3 osoby i lozeczko weszly. 150zl za dobe płaciłam plus do tego wyzywienie.
Sliczne!! U nas jest dylemat.. malemu stopy tak urosly ze obecne sandaly sa za male palce wychodza bokami bo ma kryte palce na srodku.. musze kupic kolejne.. jest tak cieplo i nie wiem kurde bo 200zl wydac znow na chwile a zaraz jesien i nowe polbuty bo z tych nike tez juz wyrosl...
Szczerze ci powiem, że jak się dziwiłam, że kuzynka jedzie z półtora msc dzieckiem nad morze to myślałam nienormalna, a teraz uważam, że to najlepszy i ostatni taki czasWierzę.. Mi to tylko szkoda moich starszych córek bo zeszłym roku też nie jechaliśmy bo mała za mała.. Z perspektywy czasu żałuję bo ja wtedy dziecka nie mialam.. Tylko spala i jadła.. ale jeszcze sobie odbijemy
U nas w dziale chłopięcym nic nie maWiesz co ja kupuje zazwyczaj w pepco są tanie i jakościowo też ok..
Wiesz co ja zaczęłam się zastanawiać bo Igor znowu jedną nogę bardzo na zewnątrz ustawia, a nad morzem się tak nauczył, że bierze mnie za rękę i chce chodzić nie wiem w sumie czy może tak czy nie, wiem, że dzieci się nie prowadza tyle tylko, że on nie jest prowadzany za ręce do góry, a w zasadzie się tylko tej mojej ręki przytrzymuje i to są kwestie kilku minut, ale może i na to mu nie pozwalać ? [emoji848]Ide z nim do fizjoterapeuty... Mimo ze boso chodzi calkiem spoko to w butach wygląda dziwnie.. chwiejnie mocno brzuch i tylek wypiety jak taki terminator. Chce zeby zobaczyla jego chód i buciki bo sie niepokoje.
My też tylko spaliśmy, ale siłą rzeczy jesteś tam i ja jednak wolałbym żeby Igor miał jak się ruszyć jaka ona już duża [emoji3531]Ja to się cieszę, że wczasy mamy już za soba. Mieliśmy 2 łóżka i lozeczko. Ale w tym pokoju tylko spaliśmy więc nie było dużego problemu, bardzo nam się podobało jednak teraz ciężko się w domu ogarnąć po tak długim czasie.
Ubrania uwielbiam next, primark. Raz na jakiś czas polowanie w ciuchu i mam na parę miesięcy, ubrania wyglądają jakby nie były noszone i po 100 praniach nadal bez kulek. A nowe kupuje w pepco, bo w innych sklepach ceny mnie porażają.
Zaraz i mnie czeka wybor butów. Narazie śmiga w sandałach.
No i wizyta u ortopedy i okulisty (ona ciągle mruży oczy) Zobacz załącznik 1157401Zobacz załącznik 1157404Zobacz załącznik 1157406Zobacz załącznik 1157409Zobacz załącznik 1157411 śmieszyło ja, że Tata nie jest zadowolony z deptania samochodu haha
Powoli rozkręca się z mówieniem. Powtarza słowa i naśladuje zwierzęta książki zaczęły być hitem. Cały dzień ogląda
Messenger też tak psuje, a relacje na FB to jakaś masakra [emoji85]Nie wiem czemu te zdjęcia takie zamglone wychodzą coraz więcej takich mam
Edit już wiem. To są takie które wysłał mi małż przez whatsapa, a tam się zmienia rozdzielczość :/ kurde a ja się tak długo zastanawiałam czemu mam takie brzydkie. Tego się nie da chyba zmienić i trzeba wysyłać przez pocztę, czego bardzo nie lubię.
Messenger też zmienia jakoś zdjęć ?
Tak, one są rewelacyjne, a kupiłam teraz te z kolekcji exclusive i porażka, wrzucę ci zdjęcie jak się rozciągnęły po jednym założeniu [emoji1751]W HM stacjonarnie są takie zwykłe czarne po 15zł - one jako jedyne Jankowi nie spadają z tyłka i mają fajniejszy materiał [emoji85] ale są właśnie tylko czarne. My już mamy chyba z 5 par [emoji85] ewentualnie legginsy z HM z serii exclusive, mają regulowaną gumke w pasie i też trochę lepszy materiał niż te prążkowane lub zwykłe i tak się nie rozciągają. Bobuxy obłędne [emoji7]
Też będę szła na jesień w bobuxy, tylko już nie xplorer tylko chyba seria 1st steps. One mają troszkę twardszą podeszwę
Tak, szczególnie, że kupujesz już zapewne pod kątem jesieni, sandałki bym sobie odpuściła, ile jeszcze tych ciepłych dni będziesz miała ? A prawda jest taka, że on jeszcze nie chodzi z tobą na spacer na nóżkach tylko we wózku zapewne więc możesz zabierać go w samych skarpetkach, a te bobuxy bynajmniej seria Xplorer są bardzo cienkieJa sie zastanawiam.. nasz chodzi od miesiąca.. wiec juz chyba 1st steps?
Dlaczego niestety ? Dzieci mają czas do 18 msc, to nie wyścig, za rok nikt się nie będzie pytał kiedy zaczął chodzić mnie już na tych wakacjach denerwowało jak moja mama codziennie sto razy do Igora powtarzała na nóżki, a nie na kolankach tylko, a ja jej kolejne 100 razy powtarzałam, że ma czas, dużo czasu, Igor za 3 dni będzie miał korygowany rok, wiem, że są wcześniaki, które rozwijają się jeszcze lepiej, ale uważam, że Igor i tak się rewelacyjnie rozwija, a chodzenie sądzę, że to kwestia niedługiego czasuNo niestety Filipek na 14mcy zaczal chodzić wiec dopiero miesiąc drepta przez ten świat .
Ja też czasem wracam do postów z ciazy.
Sprawdź! Uważam tak samo, że lepiej o jeden raz za dużo niż za mało łatwo przeoczyć, ciężko później "naprawić"...Nie.. ale siedzi mi w glowie to... Jestem poprostu czujna i wole sprawdzic niż żyć w niewiedzy. W głębi duszy czuje ze wszystko jest prawidłowo a winne sa buty.
Tyle tego ze nie wiem czy o czyms nie zapomnęWierz mi, że chyba raz jeszcze taki jak nasz ten pokój [emoji85] Filip jak drepta [emoji3531]Szczerze ci powiem, że jak się dziwiłam, że kuzynka jedzie z półtora msc dzieckiem nad morze to myślałam nienormalna, a teraz uważam, że to najlepszy i ostatni taki czas U nas w dziale chłopięcym nic nie ma Wiesz co ja zaczęłam się zastanawiać bo Igor znowu jedną nogę bardzo na zewnątrz ustawia, a nad morzem się tak nauczył, że bierze mnie za rękę i chce chodzić nie wiem w sumie czy może tak czy nie, wiem, że dzieci się nie prowadza tyle tylko, że on nie jest prowadzany za ręce do góry, a w zasadzie się tylko tej mojej ręki przytrzymuje i to są kwestie kilku minut, ale może i na to mu nie pozwalać ? [emoji848]My też tylko spaliśmy, ale siłą rzeczy jesteś tam i ja jednak wolałbym żeby Igor miał jak się ruszyć jaka ona już duża [emoji3531]Messenger też tak psuje, a relacje na FB to jakaś masakra [emoji85]Tak, one są rewelacyjne, a kupiłam teraz te z kolekcji exclusive i porażka, wrzucę ci zdjęcie jak się rozciągnęły po jednym założeniu [emoji1751]Tak, szczególnie, że kupujesz już zapewne pod kątem jesieni, sandałki bym sobie odpuściła, ile jeszcze tych ciepłych dni będziesz miała ? A prawda jest taka, że on jeszcze nie chodzi z tobą na spacer na nóżkach tylko we wózku zapewne więc możesz zabierać go w samych skarpetkach, a te bobuxy bynajmniej seria Xplorer są bardzo cienkie Dlaczego niestety ? Dzieci mają czas do 18 msc, to nie wyścig, za rok nikt się nie będzie pytał kiedy zaczął chodzić mnie już na tych wakacjach denerwowało jak moja mama codziennie sto razy do Igora powtarzała na nóżki, a nie na kolankach tylko, a ja jej kolejne 100 razy powtarzałam, że ma czas, dużo czasu, Igor za 3 dni będzie miał korygowany rok, wiem, że są wcześniaki, które rozwijają się jeszcze lepiej, ale uważam, że Igor i tak się rewelacyjnie rozwija, a chodzenie sądzę, że to kwestia niedługiego czasu Sprawdź! Uważam tak samo, że lepiej o jeden raz za dużo niż za mało łatwo przeoczyć, ciężko później "naprawić"...
Ojaaaa.... no to rzeczywiście coś jest nie tak. Ja piore w 40st, wirowanie 1400 i susze na powietrzu i jest ok ta exclusive. Chociaż my mamy te bez guziczków. Taki trzypak za 79zł@Zmijka25 miałam wrzucić zdjęcie i zapomniałam, tutaj jedno jak przyszły i mu przymierzałam, a drugie zdjęcie po jednym założeniu, to te same tylko inny kolor Zobacz załącznik 1158076Zobacz załącznik 1158078
Jej ja sie zawsze boje wysokiego wirowania.. jednak ubrania sie bardziej gniota.. moja pralka ma max 1200 ja wiruje na 1000.. ale moze sie nie znam a te legginsy to rzeczywiście slabo wygladaja u Pauli..Ojaaaa.... no to rzeczywiście coś jest nie tak. Ja piore w 40st, wirowanie 1400 i susze na powietrzu i jest ok ta exclusive. Chociaż my mamy te bez guziczków. Taki trzypak za 79zł
Ja ich nie zdążyłam jeszcze prać bo przyszły i zabrałam je nad morze, nie piorę już wszystkich nowych rzeczy, które mu kupuję. Wrzucisz mi zdjęcie, linka które dokładnie zamawiasz ?Ojaaaa.... no to rzeczywiście coś jest nie tak. Ja piore w 40st, wirowanie 1400 i susze na powietrzu i jest ok ta exclusive. Chociaż my mamy te bez guziczków. Taki trzypak za 79zł
Ja wiruje na 800 chyba [emoji848] mam pralkę Boscha jakiś zwykły i tam jest program Mix na 40 stopniJej ja sie zawsze boje wysokiego wirowania.. jednak ubrania sie bardziej gniota.. moja pralka ma max 1200 ja wiruje na 1000.. ale moze sie nie znam [emoji85] a te legginsy to rzeczywiście slabo wygladaja u Pauli..