reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Paulina, dokładnie te :) jestem zadowolona [emoji14] chociaż ostatnio mu kupuje jeszcze te luzniejsze bawełniane z troczkiem w pasie (pierwotnie miały być piżamą [emoji23]) i też są spoko :D na plac zabaw idealne

Malina, ja tam nie mam rozkmin na temat wirowania takich codziennych ciuchów, albo wrzucam normalnie do pralki, albo piore recznie jeśli coś delikatnego [emoji14] ale my mamy wszystkie ciuchy z naturalnych materiałów i praktycznie wszystko mocno basicowe :) co do gniecenia, to Jankowych rzeczy nie prasuje bo sie nie gniotą, natomiast nasze wszystkie koszulki i koszule i spodnie - obowiązkowo. Susze też na wieszakach a nie na suszarce żeby się pasek nie odciskał na środku koszulkiZobacz załącznik 1158387
Ja też Igiego ciuchów nie prasuje oprócz koszulek bo jednak się gniotą :) męża koszulek też nie prasuje, a w koszulach rzadko teraz chodzę ;) chodziłam często do pracy, a teraz głównie koszulki, bluzki.
Powiesz mi jak te legginsy wypadają rozmiarowo ? Nie wiem czy wziąć mu 80 czy 86 te, które kupiłam teraz były 80, ale mogłyby być nawet trochę dłuższe

reklama
Ja też Igiego ciuchów nie prasuje oprócz koszulek bo jednak się gniotą :) męża koszulek też nie prasuje, a w koszulach rzadko teraz chodzę ;) chodziłam często do pracy, a teraz głównie koszulki, bluzki.
Powiesz mi jak te legginsy wypadają rozmiarowo ? Nie wiem czy wziąć mu 80 czy 86 te, które kupiłam teraz były 80, ale mogłyby być nawet trochę dłuższe
Dla mnie 80zl za 3 szt legginsow to bardzo duzo 🙈 wpadne jutro do smyka mam nadzieje zr znajde cos chłopięcego nawet w dziale dziewczynek..

Zadzwonila fizjo ze mamy jutro byc.. ma wolne od 14.30 do 16 i jak maly wstanie z drzemki to pedzimy.
Na 17.45 mamy jeszcze ortopedę w Gorzowie i zobaczymy czy to co M wyszlo to ganglion czy jakieś inne ustrojstwo.

Janek nosi teraz 80, wydaje mi się że powinny być ok [emoji2370]
Malina, no ja wolę dać tyle i mieć dobrej jakości i z dobrego materiału, i gładkie w stonowanych kolorach [emoji2370] ten szał wzorów i kolorów (a już w ogóle o zgrozo - naprasowanek) do mnie nie przemawia [emoji14]

Janek nosi teraz 80, wydaje mi się że powinny być ok [emoji2370]
Malina, no ja wolę dać tyle i mieć dobrej jakości i z dobrego materiału, i gładkie w stonowanych kolorach [emoji2370] ten szał wzorów i kolorów (a już w ogóle o zgrozo - naprasowanek) do mnie nie przemawia [emoji14]
No jak kto woli :) nasz tak szybko rosnie ze ide w ilosc i tez wole kolory delikatne.. szary, granat, kremowe, czarne najlepiej gladkie bez wzorów.

Ja też mam DeLonghi stad zauważyłam. Chyba nawet bardzo podobny. Jestem mega zadowolona.
My mamy DeLonghi Dynamica bodajże :) mam go może od dwóch tygodni na razie jest w porządku :) mi głównie zależało na latte bo uwielbiam [emoji41]
Dla mnie 80zl za 3 szt legginsow to bardzo duzo [emoji85] wpadne jutro do smyka mam nadzieje zr znajde cos chłopięcego nawet w dziale dziewczynek..

Zadzwonila fizjo ze mamy jutro byc.. ma wolne od 14.30 do 16 i jak maly wstanie z drzemki to pedzimy.
Na 17.45 mamy jeszcze ortopedę w Gorzowie i zobaczymy czy to co M wyszlo to ganglion czy jakieś inne ustrojstwo.
Igor nie wyrasta mi tak szybko z rzeczy, ale bluzy my lubimy oversize z Zary :) jak legi robią się krótkie to ma po domu :)) no i tu wychodzi po jakieś 26 zł za sztukę więc nie tak źle :) ja znowu wolę kilka par, a lepszych jakościowo, nie potrzebuje 15 par spokojnie starcza mi 5 wyjściowych i z 5 domowych bo na spacer na wieś nie przebieram go na ciuchy wyjściowe :) daj znać co u fizjo

My mamy DeLonghi Dynamica bodajże :) mam go może od dwóch tygodni na razie jest w porządku :) mi głównie zależało na latte bo uwielbiam [emoji41]Igor nie wyrasta mi tak szybko z rzeczy, ale bluzy my lubimy oversize z Zary :) jak legi robią się krótkie to ma po domu :)) no i tu wychodzi po jakieś 26 zł za sztukę więc nie tak źle :) ja znowu wolę kilka par, a lepszych jakościowo, nie potrzebuje 15 par spokojnie starcza mi 5 wyjściowych i z 5 domowych bo na spacer na wieś nie przebieram go na ciuchy wyjściowe :) daj znać co u fizjo
Tez mam dynamica 🥰🥰🥰
Dam znac poki co mamy katar, nieprzespana noc.. i szczepienia sa u nas odwolane ale przy katarze to w sumie nie robi mi roznicy. Nie wiem czy sie podziebil czy to od zebow.. dwie czworki juz sa na wyjściu a kolejne dwie troszke dalej ale dziasla opuchniete na maxa.

Tez mam dynamica [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Dam znac poki co mamy katar, nieprzespana noc.. i szczepienia sa u nas odwolane ale przy katarze to w sumie nie robi mi roznicy. Nie wiem czy sie podziebil czy to od zebow.. dwie czworki juz sa na wyjściu a kolejne dwie troszke dalej ale dziasla opuchniete na maxa.
O kurcze :( oby to tylko było od zębów albo nie rozwinęło się dalej

reklama
Jakoś nie wierzę w katary od zębów. Bardziej w osłabiony tym organizm i jakiś wirus. Oby mu szybko przeszło, moja nie spała dzisiaj cała noc nie wiem dlaczego, ale ja jestem padnieta

Do góry