paulina1994
Fanka BB :)
Ja też Igiego ciuchów nie prasuje oprócz koszulek bo jednak się gniotą męża koszulek też nie prasuje, a w koszulach rzadko teraz chodzę chodziłam często do pracy, a teraz głównie koszulki, bluzki.Paulina, dokładnie te jestem zadowolona [emoji14] chociaż ostatnio mu kupuje jeszcze te luzniejsze bawełniane z troczkiem w pasie (pierwotnie miały być piżamą [emoji23]) i też są spoko na plac zabaw idealne
Malina, ja tam nie mam rozkmin na temat wirowania takich codziennych ciuchów, albo wrzucam normalnie do pralki, albo piore recznie jeśli coś delikatnego [emoji14] ale my mamy wszystkie ciuchy z naturalnych materiałów i praktycznie wszystko mocno basicowe co do gniecenia, to Jankowych rzeczy nie prasuje bo sie nie gniotą, natomiast nasze wszystkie koszulki i koszule i spodnie - obowiązkowo. Susze też na wieszakach a nie na suszarce żeby się pasek nie odciskał na środku koszulkiZobacz załącznik 1158387
Powiesz mi jak te legginsy wypadają rozmiarowo ? Nie wiem czy wziąć mu 80 czy 86 te, które kupiłam teraz były 80, ale mogłyby być nawet trochę dłuższe