reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Bardzo bym chciała... Ta dzisiejsza beta mnie poki co pozytywnie nastroiła :) jak tylko uda nam się uporać z tym progesteronem i beta prawidłowo podrośnie to będzie pięknie i będę mogła ze spokojem się tu do Was przytulić :) w koncu po tak długim czasie [emoji5]

Czy ja dobrze widzę??? [emoji7][emoji7]
Gratulacje [emoji846][emoji846]

reklama
U nas nocka bedzie trudna. O ile mały śpi to ja czuwam.. nie mogę oka zmrużyć.. wlasnie dawalam mu ibum bo juz mial 38.5.. był zly ze go posadzilam.. ale wziął lek i spi dalej. A ja czekam az termometr pokażę ze spada troche i wtedy moze na czuwaniu sie zdrzemne.
(Wiadomość pisalam koło 2 a dodalam teraz bo przysnelam z tel w ręku [emoji23][emoji23][emoji23]
Moj bidulek
Zobacz załącznik 1088906
Ojej. Dużo, dużo zdrówka. My właśnie skończyłyśmy antybiotyk. 3 dni w żłobku i dwa tygodnie ponad choroby ze skierowaniem do szpitala zakaźnego
Zdrówka dla maluszków :( my póki co zdrowe, raz lekkie przeziębienie w grudniu a tak super, ale pewnie żłobek nam wszystko zawali.

Bardzo bym chciała... Ta dzisiejsza beta mnie poki co pozytywnie nastroiła :) jak tylko uda nam się uporać z tym progesteronem i beta prawidłowo podrośnie to będzie pięknie i będę mogła ze spokojem się tu do Was przytulić :) w koncu po tak długim czasie [emoji3526]
Trzymam kciuki[emoji7] zostaniesz tu na conajmniej 8 miesięcy ;)

Czy ja dobrze widzę??? [emoji7][emoji7]
Gratulacje [emoji846][emoji846]

Taak w koncu coś zaskoczyło. Wczoraj beta 22,80... Ale w czwartek progesteron baaardzo baaardzo mały. Od piatku lecę na 2x1 luteina i 2x1 duphaston jutro powtarzam bete i w środę beta i progesteron i kontroluje co się okaże, czy się utrzymamy.

reklama
Do góry