reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Bardzo bym chciała... Ta dzisiejsza beta mnie poki co pozytywnie nastroiła :) jak tylko uda nam się uporać z tym progesteronem i beta prawidłowo podrośnie to będzie pięknie i będę mogła ze spokojem się tu do Was przytulić :) w koncu po tak długim czasie [emoji5]

Czy ja dobrze widzę??? [emoji7][emoji7]
Gratulacje [emoji846][emoji846]

reklama
U nas nocka bedzie trudna. O ile mały śpi to ja czuwam.. nie mogę oka zmrużyć.. wlasnie dawalam mu ibum bo juz mial 38.5.. był zly ze go posadzilam.. ale wziął lek i spi dalej. A ja czekam az termometr pokażę ze spada troche i wtedy moze na czuwaniu sie zdrzemne.
(Wiadomość pisalam koło 2 a dodalam teraz bo przysnelam z tel w ręku [emoji23][emoji23][emoji23]
Moj bidulek
Zobacz załącznik 1088906
Ojej. Dużo, dużo zdrówka. My właśnie skończyłyśmy antybiotyk. 3 dni w żłobku i dwa tygodnie ponad choroby ze skierowaniem do szpitala zakaźnego
Zdrówka dla maluszków :( my póki co zdrowe, raz lekkie przeziębienie w grudniu a tak super, ale pewnie żłobek nam wszystko zawali.

Bardzo bym chciała... Ta dzisiejsza beta mnie poki co pozytywnie nastroiła :) jak tylko uda nam się uporać z tym progesteronem i beta prawidłowo podrośnie to będzie pięknie i będę mogła ze spokojem się tu do Was przytulić :) w koncu po tak długim czasie [emoji3526]
Trzymam kciuki[emoji7] zostaniesz tu na conajmniej 8 miesięcy ;)

Czy ja dobrze widzę??? [emoji7][emoji7]
Gratulacje [emoji846][emoji846]

Taak w koncu coś zaskoczyło. Wczoraj beta 22,80... Ale w czwartek progesteron baaardzo baaardzo mały. Od piatku lecę na 2x1 luteina i 2x1 duphaston jutro powtarzam bete i w środę beta i progesteron i kontroluje co się okaże, czy się utrzymamy.

reklama
Do góry