reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Nie rozumiem szczerze mówiąc tej paniki, która bardzo się udziela.

U nas roczek już za miesiąc. Ciekawe czy ja tort będę potrafiła zrobić, czy zamowie. Jakoś z wypieków dobra nie jestem.

U nas roczek już za miesiąc. Ciekawe czy ja tort będę potrafiła zrobić, czy zamowie. Jakoś z wypieków dobra nie jestem.
Ludzie panikuja bo media też ciągle o tym trabia i naganiaja to. Zauważcie ze takie maski, płyny dezynfekujace czy tez lekarstwa przeciwwirusowe będące sciema zniknęły a jak sa w sprzedaży to za kosmiczne ceny. Ktos sie chcial dorobic. Wiedział że ludzie zwariują jak się podkręci atmosferę.
Koncerny farmaceutyczne chyba nie pamiętają takiego obrotu. A mało się mówi że to grypa wyleczalna czesto tez ludzie mają koronawirusa i przechodzą go bezobjawowo. Zachowuja sie gorzej jakby to byla malaria, ebola czy inne ustrojstwo.

Ja na roczek synowi zamówiłam i słaby był więc teraz sama spróbuję.
Ostatnio robiłam coś takiego jak na zdjęciu, łatwy przepis, nadaje się też jako tort urodzinowy
Screenshot_2020-02-28-07-56-04-074_com.miui.gallery.jpg
IMG_20200228_123909.jpg

Nam robiła szwagierka. Był przepyszny i nie za słodki. Jasiu miał swój własny, maly, ale nie był zainteresowany, niestety totalnie nie mial humoru na swoich urodzinach.
Ja też nie rozumiem tej paniki, sztucznie to rozdmuchane

Załączniki

• Screenshot_2020-03-05-10-20-15-077_com.facebook.orca.png
    Screenshot_2020-03-05-10-20-15-077_com.facebook.orca.png
    503,2 KB · Wyświetleń: 65
Nam robiła szwagierka. Był przepyszny i nie za słodki. Jasiu miał swój własny, maly, ale nie był zainteresowany, niestety totalnie nie mial humoru na swoich urodzinach.
Wszystkiego Najlepszego dla Jasia [emoji8][emoji8][emoji8] torcik super. Daj więcej fotek solenizanta.

Ja na urodziny syna zrobiłam teraz taki. Biszkopt przekładany kremem z serka mascarpone i bitą śmietaną+truskawki i maliny+ na spód dżem porzeczkowy.
IMG_20200301_160720.jpeg

Teraz zdalam sobie sprawę że Jasiu juz roczniak!!!! Wszystkiego Najlepszego dla solenizanta!!

bcc7924e43ef923f936f90f4226f.jpeg

reklama
O boziu tak te wasze szkraby jak się szybko rozwijają, moja kluska tylko raz sama sie przewróciła na brzuszek do tej pory, a tu już chodzą, stoją siedzą, turlają się [emoji85][emoji6]

U nas wczoraj minęło pół roczku. U starszego wczoraj 7lat pyknęło. Takie duże dzieci mam [emoji28]Zobacz załącznik 1087277Zobacz załącznik 1087278
Cudne te twoje szkraby [emoji3531]
My mamy dosc spory samochód.ja siedze swobodnie z przodu. No i mamy profilowana kanapę więc podkladka poziomujaca pieknie odchylila fotelik. Maly jest spokojny i zadowolony w aucie.

U nas wszystko ok.korzystamy z zycia bo Fifi ma istnie cudny czas. jest cale dnie uśmiechnięty. uwielbia sie bawic i nie ma placzu. Co wiecej obiadki je na calego! Jestem taka szczęśliwa. Mamy jeszcze problem z kaszka na gesto lyzeczka.. ale dodana do mlela znika w mig.
A ja jak tak dalej pójdzie to będę musiała szukać 0-18, Igor z wagą tragedia ! Waży coś trochę ponad 7 kg i nie raczy iść za bardzo w górę, a myślę, że na roczek chcielibyśmy już mu łupinę zmienić [emoji3525]
Jak ci się udało przekonać małego do jedzenia ? Igor chętnie wszystko próbuje, ale właśnie próbuje, a kasze jak mu zrobię to raz na 5 razy zje te 100 ml, a takto po kilku łyżeczkach on już chce wychodzić z krzesła i się złości

Wy jesteście po Boxero, miał mały takie dość duże zgrubienie w miejscu wkłucia ?

My mamy już zarezerwowana restauracje dla najbliższej rodziny :)) na 13 czerwca dzień przed roczkiem, miał być 14, ale wszyscy marudzili, że niedziela, że nie powiedzą i ostatecznie padło na 13 :)
Śliczny ! Ja też muszę zamówić, ale bliżej czerwca :)) na chrzcie mi pomylili torty więc teraz sama tego dopilnuje ! :) Wszystkiego najlepszego dla Jasia [emoji3531]

Do góry