O boziu tak te wasze szkraby jak się szybko rozwijają, moja kluska tylko raz sama sie przewróciła na brzuszek do tej pory, a tu już chodzą, stoją siedzą, turlają się [emoji85][emoji6]
U nas wczoraj minęło pół roczku. U starszego wczoraj 7lat pyknęło. Takie duże dzieci mam [emoji28]
Zobacz załącznik 1087277Zobacz załącznik 1087278
Cudne te twoje szkraby [emoji3531]
My mamy dosc spory samochód.ja siedze swobodnie z przodu. No i mamy profilowana kanapę więc podkladka poziomujaca pieknie odchylila fotelik. Maly jest spokojny i zadowolony w aucie.
U nas wszystko ok.korzystamy z zycia bo Fifi ma istnie cudny czas. jest cale dnie uśmiechnięty. uwielbia sie bawic i nie ma placzu. Co wiecej obiadki je na calego! Jestem taka szczęśliwa. Mamy jeszcze problem z kaszka na gesto lyzeczka.. ale dodana do mlela znika w mig.
A ja jak tak dalej pójdzie to będę musiała szukać 0-18, Igor z wagą tragedia ! Waży coś trochę ponad 7 kg i nie raczy iść za bardzo w górę, a myślę, że na roczek chcielibyśmy już mu łupinę zmienić [emoji3525]
Jak ci się udało przekonać małego do jedzenia ? Igor chętnie wszystko próbuje, ale właśnie próbuje, a kasze jak mu zrobię to raz na 5 razy zje te 100 ml, a takto po kilku łyżeczkach on już chce wychodzić z krzesła i się złości
Wy jesteście po Boxero, miał mały takie dość duże zgrubienie w miejscu wkłucia ?
Nie rozumiem szczerze mówiąc tej paniki, która bardzo się udziela.
U nas roczek już za miesiąc. Ciekawe czy ja tort będę potrafiła zrobić, czy zamowie. Jakoś z wypieków dobra nie jestem.
My mamy już zarezerwowana restauracje dla najbliższej rodziny
) na 13 czerwca dzień przed roczkiem, miał być 14, ale wszyscy marudzili, że niedziela, że nie powiedzą i ostatecznie padło na 13
Nam robiła szwagierka. Był przepyszny i nie za słodki. Jasiu miał swój własny, maly, ale nie był zainteresowany, niestety totalnie nie mial humoru na swoich urodzinach.
Ja też nie rozumiem tej paniki, sztucznie to rozdmuchane
Śliczny ! Ja też muszę zamówić, ale bliżej czerwca
) na chrzcie mi pomylili torty więc teraz sama tego dopilnuje !
Wszystkiego najlepszego dla Jasia [emoji3531]