Kaamilaaa
Fanka BB :)
A to jest dokładnie takiSuper. Gdzie kupilas??
Co u was? [emoji854]Były przy świętach w Pepco i Biedrze podobne drewniane.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to jest dokładnie takiSuper. Gdzie kupilas??
Co u was? [emoji854]Były przy świętach w Pepco i Biedrze podobne drewniane.
Moze byc 3 dniówka. Obserwuj. Jeśli gorączka ustąpi a pojawi sie wysypka to to.Moja miala cala noc temperatura do 38. Teraz tez. Placz byl, biedna. Teraz tez sie przewraca taka spiaca i slaba. Nie ma narazie kataru ani kaszlu. Nie wiem co to sie dzieje
Tak tak wiem ale lubię opinie bezpośredniego posiadacza danego produktu.Były przy świętach w Pepco i Biedrze podobne drewniane.
Dziękuję
Zdrowka dla wszystkich.Obecnie zaczynamy ferie u chlopakow. Tomek mi sie rozchorował. Mała tez podłapała katar :/
Pysiolina niedługo kończy 5 miesięcy - jestem w szoku, kiedy to mija. Powoli idziemy ku rozszerzaniu diety. Woda juz wiemy ze jej smakuje bo popiła kilka łyków i wyciągała raczki po więcej.
Zobacz załącznik 1072715
Zobacz załącznik 1072716
Ogólnie jest fajnie intensywnie czasami ale fajnie.
Ja staram się wdrożyć ćwiczenia codziennie choć kilkanaście minut by powoli wracać do formy. Ale No nie zawsze idzie bo mała nie bardzo lubi leżeć sama na macie :/ foteliki tez ja nie interesują.
Jeszcze tylko wywalić słodycze z diety mi pozostało ale to najtrudniejsza cześć [emoji23]
Kurcze fajna ta huśtawka [emoji2]Wczoraj jak byłam u bratowej testowaliśmy pierwszy raz huśtawkę. Na dworze zimno to nie próbowałam a bylam ciekawa czy się spodoba i mamy to!! Byl mega szczesliwy, śmiał sie jak szalony wiec kupujemy i wieszamy hustawke. Alicja bacznie pilnowała intruza w jej hustawce
Zobacz załącznik 1072805Zobacz załącznik 1072807
Obecnie zaczynamy ferie u chlopakow. Tomek mi sie rozchorował. Mała tez podłapała katar :/
Pysiolina niedługo kończy 5 miesięcy - jestem w szoku, kiedy to mija. Powoli idziemy ku rozszerzaniu diety. Woda juz wiemy ze jej smakuje bo popiła kilka łyków i wyciągała raczki po więcej.
Zobacz załącznik 1072715
Zobacz załącznik 1072716
Ogólnie jest fajnie intensywnie czasami ale fajnie.
Ja staram się wdrożyć ćwiczenia codziennie choć kilkanaście minut by powoli wracać do formy. Ale No nie zawsze idzie bo mała nie bardzo lubi leżeć sama na macie :/ foteliki tez ja nie interesują.
Jeszcze tylko wywalić słodycze z diety mi pozostało ale to najtrudniejsza cześć [emoji23]
O kurcze 5ki? Już? [emoji51]Zobacz załącznik 1072817
A my mamy już 3 miesiące i losowo wychodzące ząbki. Hubi cierpi, ale znosi to całkiem całkiem. Idą jednocześnie 2 jedynki, kieł i najmocniej "chyba piątka". W każdym razie jakiś ząbek na końcu dziąsła na dole. Nie sądziłam że zacznie tak szybko, a niektóre wyglądają jakby lada dzień miały się przebić. No i ćwiczymy brzuszki, głowa i plecy odrywają się od podłoża i ciągną do nóg, strach go zostawić teraz w bujaczku, wygląda jakby miał za moment wypaść