reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
A to jest dokładnie taki

Co u was? [emoji854]

Obecnie zaczynamy ferie u chlopakow. Tomek mi sie rozchorował. Mała tez podłapała katar :/

Pysiolina niedługo kończy 5 miesięcy - jestem w szoku, kiedy to mija. Powoli idziemy ku rozszerzaniu diety. Woda juz wiemy ze jej smakuje bo popiła kilka łyków i wyciągała raczki po więcej.
IMG_0312.JPG

IMG_9900.JPG

Ogólnie jest fajnie :) intensywnie czasami ale fajnie.
Ja staram się wdrożyć ćwiczenia codziennie choć kilkanaście minut by powoli wracać do formy. Ale No nie zawsze idzie bo mała nie bardzo lubi leżeć sama na macie :/ foteliki tez ja nie interesują.
Jeszcze tylko wywalić słodycze z diety mi pozostało ale to najtrudniejsza cześć [emoji23]

Moja miala cala noc temperatura do 38. Teraz tez. Placz byl, biedna. Teraz tez sie przewraca taka spiaca i slaba. Nie ma narazie kataru ani kaszlu. Nie wiem co to sie dzieje :(

Moja miala cala noc temperatura do 38. Teraz tez. Placz byl, biedna. Teraz tez sie przewraca taka spiaca i slaba. Nie ma narazie kataru ani kaszlu. Nie wiem co to sie dzieje :(
Moze byc 3 dniówka. Obserwuj. Jeśli gorączka ustąpi a pojawi sie wysypka to to.
Moze byc taka temperatura tez na ząbki.. warto tez zakrzec do gardla i uszu.
Zdrowka. Oby nic się wam nie rozwinelo.

Były przy świętach w Pepco i Biedrze podobne drewniane.
Tak tak wiem ale lubię opinie bezpośredniego posiadacza danego produktu.

A to jest dokładnie taki

Co u was? [emoji854]
Dziękuję :)
Obecnie zaczynamy ferie u chlopakow. Tomek mi sie rozchorował. Mała tez podłapała katar :/

Pysiolina niedługo kończy 5 miesięcy - jestem w szoku, kiedy to mija. Powoli idziemy ku rozszerzaniu diety. Woda juz wiemy ze jej smakuje bo popiła kilka łyków i wyciągała raczki po więcej.
Zobacz załącznik 1072715
Zobacz załącznik 1072716

Ja staram się wdrożyć ćwiczenia codziennie choć kilkanaście minut by powoli wracać do formy. Ale No nie zawsze idzie bo mała nie bardzo lubi leżeć sama na macie :/ foteliki tez ja nie interesują.
Jeszcze tylko wywalić słodycze z diety mi pozostało ale to najtrudniejsza cześć [emoji23]
Zdrowka dla wszystkich.
Coreczka sliczniusia. Jak ten czas pędzi. Ledwo rodzilas a tu juz 5mcy. I jaka fajna pyzunia :*

Wczoraj jak byłam u bratowej testowaliśmy pierwszy raz huśtawkę. Na dworze zimno to nie próbowałam a bylam ciekawa czy się spodoba i mamy to!! Byl mega szczesliwy, śmiał sie jak szalony wiec kupujemy i wieszamy hustawke. Alicja bacznie pilnowała intruza w jej hustawce :D

IMG_20200125_175048.jpg
IMG_20200125_175135.jpg

IMG_20200124_175553877.jpg

A my mamy już 3 miesiące i losowo wychodzące ząbki. Hubi cierpi, ale znosi to całkiem całkiem. Idą jednocześnie 2 jedynki, kieł i najmocniej "chyba piątka". W każdym razie jakiś ząbek na końcu dziąsła na dole. Nie sądziłam że zacznie tak szybko, a niektóre wyglądają jakby lada dzień miały się przebić. No i ćwiczymy brzuszki, głowa i plecy odrywają się od podłoża i ciągną do nóg, strach go zostawić teraz w bujaczku, wygląda jakby miał za moment wypaść

Wczoraj jak byłam u bratowej testowaliśmy pierwszy raz huśtawkę. Na dworze zimno to nie próbowałam a bylam ciekawa czy się spodoba i mamy to!! Byl mega szczesliwy, śmiał sie jak szalony wiec kupujemy i wieszamy hustawke. Alicja bacznie pilnowała intruza w jej hustawce :D

Zobacz załącznik 1072805Zobacz załącznik 1072807
Kurcze fajna ta huśtawka [emoji2]
U nas niestety nie bardzo jest gdzie zamontować a na taką stojąca miejsca brak [emoji51] ale może się przejdziemy na plac zabaw z młodym jutro to spróbuję mała posadzić [emoji41]

Zobacz załącznik 1072715
Zobacz załącznik 1072716

No to zdrówka dla dzieciaków [emoji8]

Tosię widzę na insta często [emoji7] ona tak duża się wydaje [emoji7]

A co do ćwiczeń to podziwiam że ci się w ogóle chce przy trójce dzieci [emoji87] ja jakiś czas temu miałam jeszcze na tyle energii żeby wstawać o 5 i ćwiczyć ale ostatnio nic nie robię [emoji51]

reklama
Zobacz załącznik 1072817
A my mamy już 3 miesiące i losowo wychodzące ząbki. Hubi cierpi, ale znosi to całkiem całkiem. Idą jednocześnie 2 jedynki, kieł i najmocniej "chyba piątka". W każdym razie jakiś ząbek na końcu dziąsła na dole. Nie sądziłam że zacznie tak szybko, a niektóre wyglądają jakby lada dzień miały się przebić. No i ćwiczymy brzuszki, głowa i plecy odrywają się od podłoża i ciągną do nóg, strach go zostawić teraz w bujaczku, wygląda jakby miał za moment wypaść
O kurcze 5ki? Już? [emoji51]

Do góry