ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny, to sam początek, podchodzę spokojnie, jest tyle ciąż biochemicznych, poronień itd. na tym etapie, że nie chce się nakręcać. Moja raczej średnia, ma dni że dużo sama się bawi, a czasem ciągle tylko rączki, ale jakby tak patrzeć to zawsze coś będzie, jakby była starsza to znów balabym się chorób dziecięcych, zazdrości. Ja tak wolę, ale każdy ma swoje argumenty za mniejszą lub większą różnicą wieku. @ilonaz a myślałaś o zmniejszeniu karmień nocnych? Na szkole rodzenia mówili że to regularne i częste nocne karmie ja mają duży wpływ na wstrzymanie owulacji.
U nas aktulnie w ciągu dni są karmienia z piersi tylko przed drzemkami bo inaczej niestety nie zaśnie, drzemki mamy dwie plus karmienie na noc, ale za to w nocy wisi na piersi noooooon stop. Pierwsza miesiączkę po prodzie dostałam dopiero 2 tygodnie temu a mała pojutrze kończy 10 miesięcy. Nie daje się skubana odstawić. Potrafi wypić butle mm na noc i rzuca soe na pierś jak h tydzień nie jadła.
Czekałam na ten okres jak na zbawienie bo chcemy jednak starac się o drugie dziecko. Cięcie miałam 10 miesięcy temu, gin cal nam zielone światło, wyniki badań ok, ale jak na złość pokonała mnie angina i jestem na antybiotyku. Pierwszy raz od 7 lat, a chcieliśmy już zacząć.