reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Hej Dziewczyny [emoji846] nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie [emoji846] jakos tyle się działo i dzieje ciagle, ze serio nie miałam kompletnie czasu na internety, taki egzemplarz mi się trafił [emoji846][emoji23]
Mała w piątek kończy już 10 miesiący i aż w szoku jestem, ze ten czas tak szybko leci. [emoji846]
Powoli się cywilizuje. Najgorszy problem mamy ze spaniem. Budzi się co noc milion razy. Ostanio co pol godziny, a ja od czerwca nie spałam ciągiem 3 godzin, aż czasem się zastanawiam jak jeszcze funkcjonuje.
martoosia, mallina, kaaaamila, ilonaz, natasza Wy już tez chyba daaaawno rozpakowane?
Fleur86, jak Szymus się miewa?
Co z Migdalove i Kasieńka ?

Postaram się być z Wami w miarę na biezaco, jak mi mój mały hajnid pozwoli, bo jak nic trafiło mi się 100% High Need Baby, ale kocham ją nad życie [emoji7]
Ściskam Was mocno i mam nadzieje, ze uda mi się być to z Wami. Cześć z Was muszę poznać
Miłego dnia mamusie [emoji7]🥰

U nas ostatnio minęło od rozpakowania 3 miesiące [emoji178]
IMG_9011.jpg

Super, że wracasz do nas [emoji173]️

reklama
Dzięki Dziewczyny [emoji8][emoji8]
@Zmijka25, macierzyński mam do 11 lutego, potem biore urlop i jak się nie uda wracam do pracy pod koniec marca, a mała do żłobka.
@nata$za88 ja nie wiem kiedy te 10 miesięcy minęło 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
@ilonaz taaaaak, jetesmy we 3 do naszego doktorka. Byłam u niego w ubiegłym tygodniu. Uważam, ze to najlepszy lekarz jakiego znam [emoji846]
A malutka śliczna Myszunia [emoji7]

Czas leci jak głupi, ale cóż nie zmienimy tego. Trzymam kciuki by wam szybko zaskoczyło.
Żmijka jeśli nasz taką potrzebę to fajnie. Gorzej gdybyś została w domu z przymusu

@Zmijka25, mysle, ze gdybym mogła sobie na spokojnie na to pozwolić to zostałbym jeszcze z rok na pewno z małą. Jak nam się nie uda szybko to będę musiała wrocic do pracy
@Wiktorka88 O a u Ciebie jaka sytuacja teraz? Wieki mi zajmie zanim się dokopie co u każdej z Was [emoji846]

Czas leci jak głupi, ale cóż nie zmienimy tego. Trzymam kciuki by wam szybko zaskoczyło.
Żmijka jeśli nasz taką potrzebę to fajnie. Gorzej gdybyś została w domu z przymusu
@Zmijka25, mysle, ze gdybym mogła sobie na spokojnie na to pozwolić to zostałbym jeszcze z rok na pewno z małą. Jak nam się nie uda szybko to będę musiała wrocic do pracy
@Wiktorka88 O a u Ciebie jaka sytuacja teraz? Wieki mi zajmie zanim się dokopie co u każdej z Was [emoji846]
U nas do tej decyzji się przyczyniło kilka rzeczy, oczywiście koronnym argumentem fakt, że możemy sobie na to pozwolić finansowo. Co jest jednak troche smutne, bo wolałabym więcej wrzucać do budżetu domowego...:)
No i podreperowanie zdrowia przed kolejnym bobasem. I jeszcze się nie przeprowadzilismy, nie wiem kiedy to nastąpi szczerze mówiąc [emoji1787] więc jakby cały gradoł zebrać do kupy, dodać poszukiwania niani lub żłobka i mój powrót do pracy, lepiej od razu palnąć sobie w łepetyne [emoji14]

Hej Dziewczyny [emoji846] nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie [emoji846] jakos tyle się działo i dzieje ciagle, ze serio nie miałam kompletnie czasu na internety, taki egzemplarz mi się trafił [emoji846][emoji23]
Mała w piątek kończy już 10 miesiący i aż w szoku jestem, ze ten czas tak szybko leci. [emoji846]
Powoli się cywilizuje. Najgorszy problem mamy ze spaniem. Budzi się co noc milion razy. Ostanio co pol godziny, a ja od czerwca nie spałam ciągiem 3 godzin, aż czasem się zastanawiam jak jeszcze funkcjonuje.
martoosia, mallina, kaaaamila, ilonaz, natasza Wy już tez chyba daaaawno rozpakowane?
Fleur86, jak Szymus się miewa?
Co z Migdalove i Kasieńka ?

Postaram się być z Wami w miarę na biezaco, jak mi mój mały hajnid pozwoli, bo jak nic trafiło mi się 100% High Need Baby, ale kocham ją nad życie [emoji7]
Ściskam Was mocno i mam nadzieje, ze uda mi się być to z Wami. Cześć z Was muszę poznać
Miłego dnia mamusie [emoji7]🥰
Aaaa nareszcie jestes!! Super bardzo sie ciesze ze u was wszystko ok. Mam nadzieje ze ksiezniczka da niebawem pospac mamie. Jest cudowna! Sliczna krolewna.

My juz rozpakowani dawno. Fifi ma 7.5 miesiaca. Jest kochany i cudowny. Ma teraz etap ze woli sie bawic w lozeczku niz biegac po domu bo wchodzi ciagle pod stol i obija sie z wielkim placzem. Z jedzeniem mamy wielka tragedie. Je tylko owoce papkowe.. Owocow w kawalkach nie tknie a juz warzywa zupy kaszki to dramat nie tknie. Silny odruch wymiotny polaczony z obfitymi z cisnieniem wymiotami jak za duzo prob podejmuje by mu podac jedzenie.
Ale noce mamy cudne. Od 20 do 7-8. Czasem zdarzy sie jakas pobudka. Jak mamy skoki rozwojowe to nocki sie zaburzaja ale po skoku wracaja do normy.
A to moje robaki

IMG_20191211_233749.jpg
IMG_20191211_233737.jpg

reklama
@liczba, @Maliina ale duże te nasze dzieciaczki [emoji7][emoji7]
Słodkie te Wasze bąble [emoji7][emoji7]🥰🥰 czasem to, aż smutno, ze one tak szybko rosną
Malinka to szczerze Ci współczuje tego rozszerzania. A w jakim wieki zaczęliście? Synek jest na piersi czy na mm? Może warto tp skonsultować z gastrologiem dziecięcym żebyście oboje się tak nie męczyli. A nocek zazdroszcze [emoji846] ja już nie pamietam co to znaczy być wyspanym człowiekiem [emoji23]

Do góry