reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

No i sie zaczelo. Teraz to dopiero doceniam kojec, moge chociaz do wc isc i sie nie martwic, ze wywali na siebie krzeslo.
IMG-20191110-WA0000.jpeg

reklama
Dziewczyny ja się chyba załamie, rozeszły mi się szwy po nacięciu a co za tym idzie rana w środę jadę do ginekologa aż zobaczy czy trzeba ponownie szyć...

Dziewczyny chyba się załamie, rozeszły mi się szwy po nacięciu a co za tym idzie rana [emoji24] w środę jadę do ginekologa aż mi zobaczy czy trzeba szyć na nowo...

Siedziec dalej nie umie hehe
O widzisz w swoim czasie jak nabierze pewności. U nas Fifi tez wstaje powoli a najlepiej jak wystawie rece i trzymam je sztywno nieruchomo wtedy mnie chwyta i stoi. Jeszczr chwila i te nasze maluszki co mam wrazenie ze rodzily sie wczoraj zaczną biegać i skonczy sie sielanka.

Dziewczyny chyba się załamie, rozeszły mi się szwy po nacięciu a co za tym idzie rana [emoji24] w środę jadę do ginekologa aż mi zobaczy czy trzeba szyć na nowo...
Skad wiesz ze sie rozeszly? I co Ty kochana robilas? Po porodzir nie wolno dźwigać trzeba się oszczedzac. Zbadaj się koniecznie i daj znac. Miejmy nadzieje ze to nie to.

reklama
Może tylko takie uczucie rozejścia ? Spokojnie może nie jest źle.
Mallina według mnie dopiero wtedy zacznie sie sielanka ;) ja to wolę te chodzące i mówiące dzieci
Mmm wygląda smakowicie :)

No widzisz kazdy ma inaczej. Ja mam dość spokojnego tego Filipa i poki jest w miejscu bylo mi lzej i latwiej. Teraz jak sie przemieszcza to juz chwili spokoju nie ma a jak zacznie chodzic to w ogole. Odetchne jak będzie mial 10 lat tak jak Julka. 😂

Do góry