Wiec jeszcze góra trzy dni i bedzie zdjęcieJutro mam mieć założonego holtera a po jutrze mają mi założyć balonik.
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiec jeszcze góra trzy dni i bedzie zdjęcieJutro mam mieć założonego holtera a po jutrze mają mi założyć balonik.
Robiłaś tylko morfo ? Ona za dużo ci nie powie...a żelazo osobno jak ?Powodzenia! Śliczna [emoji3590]
Odebrałam dziś wyniki morfo i moczu młodej, w morfo wydaje mi się że jest ok na pierwszy rzut oka raczej anemi nie ma. Jedynie co to mocz zasadowy mnie zastanawia bo chyba nie powinien taki być, nie? Jutro rano mamy wizytę i mam nadzieję że lekarka powie że wszystko ok i to zwyczajnie taka jej uroda że mało przybiera [emoji849] trzymajcie kciuki [emoji120]
Tak, miałyśmy tylko morfo i mocz.Robiłaś tylko morfo ? Ona za dużo ci nie powie...a żelazo osobno jak ?
Tak [emoji7] ale boje się jak nie wiemWiec jeszcze góra trzy dni i bedzie zdjęcie
Ja bym zrobiła morfo, ale z rozmazem, mocz z posiewem, żelazo...Tak, miałyśmy tylko morfo i mocz.
Jutro mamy wizytę. Nie podoba mi się to ze pH moczu jest podwyższone, nawet jak lekarka nie zleci to i tak zrobię jeszcze posiew bo koleżanka na innym wątku napisała że też dziecku wyszło tylko pH podwyższone a z posiewu bakteria ecoli [emoji849]
I co hematolog na to ?. To tak jak u LilkiJa bym zrobiła morfo, ale z rozmazem, mocz z posiewem, żelazo...
Ja np hemoglobinę mam zawsze przy górnej granicy, a żelazo dużo poniżej normy, ale to już sprawy hematologa więc nie ma co się sugerować sama morfologia
mam tak samo, boję się jak diabli i tylko fakt że wyjdziemy we dwoje z maluchem jakoś mnie trzymaTak [emoji7] ale boje się jak nie wiem
Szczerze? Jeszcze nie byłam miałam iść po porodzie, ale nie ukrywam, że nie mam kiedyI co hematolog na to ?. To tak jak u Lilki
Dokładnie, będzie dobrze. Staram się myśleć pozytywnie chociaż strach ciągle z tyłu głowy jest.mam tak samo, boję się jak diabli i tylko fakt że wyjdziemy we dwoje z maluchem jakoś mnie trzyma