Bylam dzisiaj u lekarza. Kazal tylko podawac zelazo.Szczerze? Jeszcze nie byłam miałam iść po porodzie, ale nie ukrywam, że nie mam kiedy
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bylam dzisiaj u lekarza. Kazal tylko podawac zelazo.Szczerze? Jeszcze nie byłam miałam iść po porodzie, ale nie ukrywam, że nie mam kiedy
Według naszej lekarki wyniki są dobre i nie ma się do czego przyczepić. Dodatkowo na wazeniu wyszło że przybrała, minimum ale w normie więc nie ma co dalej się stresować. Akurat ufam naszej lekarce i tego się będę trzymać.Kamila i jak tam, jak po wizycie?
Dziewczyny powiem Wam, że ja nigdy nie robiłam badań krwi ani córce ani Jaśkowi. Moje lekarki twierdzą, że nie ma potrzeby męczyć dzieci gdy nie ma solidnych podstaw. Trochę jestem zaskoczona jak dużo z Was robi to profilaktycznie
A skoro unormowali ciśnienie to nie chcą Cię wypisać?Dziewczyny zastanawiam się nad jednym, ciśnienie mam już od wtorku 125/70, brak skurczy, brak rozwarcia dzisiaj rozmawiałam z lekarzem prowadzącym nic mi o baloniku nie wspomniał tylko powiedział, że najlepiej jakbym już skurcze miała. Wspomnial jeszcze, że w sobotę jest i jak się nic nie zacznie to zaczniemy myśleć. Mam dość tego czekania i każdy lekarz coś innego mówi.
Właśnie ktg mam dobre, przepływy wszystkie prawidłowe. A ciśnienie mam eleganckie od wtorku cały czas poniżej 130... Dzisiaj pytałam na obchodzie lekarki to powiedziała mi żebym jutro zapytała ordynatora na obchodzie czy mnie wypiszą..Ja mysle, ze obserwuja sytuacje. Przy skokach cisnienia czesto zle wychodzi ktg i moga rozwiazac ciaze. Przepływy slabe itp. mysle, zebys byla cierpliwa i na tym etapie lepiej byc jeszcze pare dni pod nadzorem jeśli lekarze tak uwazaja.
Sama nie wiem może jutro się dowiem. Balonik niby chcieli zakładać ale dzisiaj po rozmowie z moim lekarzem prowadzącym, który jest tutaj zastępca ordynatora nic o tym nie wspomnial.A skoro unormowali ciśnienie to nie chcą Cię wypisać?