reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

hej dzieewczyny,
rzadko się odzywam, ale regularnie was podczytuję :)
u nas dzisiaj 17+1, i o 16:00 lecimy na wizytę-może poznamy płeć :)
czuję w kościach że chłopak, z prenatalnych też wychodził chlopczyk, z resztą już chyba nawet nie kryjemy się z tym i mówimy że Grześ tam siedzi :)

wczoraj byliśmy u kuzyna, miesiąc temu urodziła im się córa, za-ko-cha-łam-się :)
tak chyba mocniej dotarło do mnie, ze też takie bobo będziemy mieć w listopadzie <3

reklama
Czyli Dagmara posłuchała, 01.06 minal i chce wychodzic! [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]

Trzymam kciuki byś dziś przytuliła córeczkę [emoji178]
Raczej na pewno dziś to nastąpi [emoji6] 7cm rozwarcia i skurcze coraz bardziej konkretne [emoji57]
Ale ja już jestem zmeczona, nie spałam od wczoraj, przysypiam między skurczami...

Raczej na pewno dziś to nastąpi [emoji6] 7cm rozwarcia i skurcze coraz bardziej konkretne [emoji57]
Ale ja już jestem zmeczona, nie spałam od wczoraj, przysypiam między skurczami...

To juz za momencik [emoji178][emoji178][emoji178] jejku jak ci zazdroszczę! [emoji178][emoji178] ja już sie tej mojej Tosi doczekac nie mogę.

@Kaamilaaa wszystkie czekamy na wieści od Was [emoji178] Pewnie już tulisz Dagmarę. [emoji178][emoji178][emoji178] aż mi się łezka w oku kreci jak pomyśle o tych pierwszych chwilach z dzidzią [emoji178]

reklama
Do góry