reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Zostalam przyjęta na oddzial. Ruchy malo wyczuwalne ale np slyszalam ze sie rusza ale w odczuciach nic. Za 45min podlacza mi znow ktg. Leżę na sali z dziewczyna co ma bole.. Biedna męczy się.
Polozne w szoku ze mialam opryszczke w tej ciazy az 6-7 razy.

Wlasnie mialam usg
Przeplywy ok, wody tez. Waga wyszla 4300.
Bardzo dobrze, może się Tobą zajmą i w końcu Filip będzie na świecie. Przynajmniej Ci USG zrobili. Dzisiaj jest Twój lekarz to pewnie zadecyduje co dalej?

reklama
Bardzo dobrze, może się Tobą zajmą i w końcu Filip będzie na świecie. Przynajmniej Ci USG zrobili. Dzisiaj jest Twój lekarz to pewnie zadecyduje co dalej?
I trochę sie boje juz.
Mam na sali dziewczyne która placze z boli cala noc ale sa co 10-15min cierpi okropnie jeczy i płacze. Ogarnia mnie panika i strach.

I trochę sie boje juz.
Mam na sali dziewczyne która placze z boli cala noc ale sa co 10-15min cierpi okropnie jeczy i płacze. Ogarnia mnie panika i strach.

Kochana dobrze, że jesteś na oddziale. Masz bardzo dużego synka i obstawiam wkrótce cc. Chyba z taka waga nie beda cie zmuszać do SN. Oby twoj lekarz w koncu podjął męska decyzje i zakończył twoj ból.
Jak rece?
Biedna dziewczyna :(

19 kwietnia byłam na prenatalnych, oto moje malenkie, wiekie szczęście [emoji7] Dzisiaj jadę na wizytę do lekarza prowadzącego. Teraz już wszystkie smutki minęły. Najważniejsza jest dzidzia nic innego się nie liczy. Pozdrawiamy Was kochane! [emoji8]
IMG_20190423_075041.jpeg
IMG_20190423_075024.jpeg

Jadę zaraz na IP. Cos jest nie tak. Malutki sie prawie nie rusza. Od 19 raptem 5 mizernych ruchow plus czkawka.
Zostalam przyjęta na oddzial. Ruchy malo wyczuwalne ale np slyszalam ze sie rusza ale w odczuciach nic. Za 45min podlacza mi znow ktg. Leżę na sali z dziewczyna co ma bole.. Biedna męczy się.
Polozne w szoku ze mialam opryszczke w tej ciazy az 6-7 razy.

Wlasnie mialam usg
Przeplywy ok, wody tez. Waga wyszla 4300.
Kochana powodzenia. To już ostatnia prosta. Nie wypuszcza cie do domu bez synka. Ważne żebyście byli oboje zdrowi [emoji8]

reklama
Zawolaja mnie na badanie i jednak sn. Lekarz sprawdzi czy mozna juz cos podac na wywolanie i czy mozna dzialac dzis.

Do góry