reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
@Maliina mocne kciuki za was [emoji110][emoji110] niech się dzieje, oby szybko [emoji110][emoji110]

@MalaMi24 super że wszystko dobrze [emoji3526]

U mnie apka pokazuje 44 do ptp... [emoji849] I przeraża mnie to [emoji849]
Dziękuję, też się ogromnie cieszę bo się stresowałam. Tyle nerwów od początku ciąży miałam, że szkoda gadać. Teraz już będzie tylko lepiej [emoji6]

Dziękuję, też się ogromnie cieszę bo się stresowałam. Tyle nerwów od początku ciąży miałam, że szkoda gadać. Teraz już będzie tylko lepiej [emoji6]
Super że maluszek zdrowy [emoji7] znasz już płeć?

Malina 3mam kciuki [emoji8] jeszcze kilka- kilkanaście godzin i będziesz miała Synka przy sobie.

Nie bylo badania bo wczorajszy lekarz przekazal wszystko mojemu. Niby wszystko pozamykane. Podal mi wlasnie cos do srodka jakas tabletke z zelem i mam lezec conajmniej godz pozniej ktg mi zrobią. Moze zacznie cos dzialac.. Zrobia mi jeszcze badania w razie gdyby konieczne bylo cc bo maly duży.

Nie bylo badania bo wczorajszy lekarz przekazal wszystko mojemu. Niby wszystko pozamykane. Podal mi wlasnie cos do srodka jakas tabletke z zelem i mam lezec conajmniej godz pozniej ktg mi zrobią. Moze zacznie cos dzialac.. Zrobia mi jeszcze badania w razie gdyby konieczne bylo cc bo maly duży.

Oby to coś podziałało choć trochę. [emoji1307][emoji1307]
A co to za dodatkowe badania przed cc?

reklama
Może to tabletka na zmiekczenie szyjki. Coś musi wreszcie ruszyć. Przecież pierwszy poród mimo że wolno to postępował. Bądź dobrej myśli [emoji846]

Do góry