reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Kochane, my już jesteśmy razem pod drugiej stronie brzuszka :) Mały Leon przyszedł na świat 30.01. O godzinie 16:49. 2790g 48cm :) urodził się równo w 37 tc, po tym jak dwa dni wcześniej odeszły mi wody. Poród miałam ciężki pomimo zzo. Ostatecznie urodziłam sn, z pomocą vacuum... na szczęście oboje jesteśmy zdrowi i czujemy się dobrze.
Dzisiaj prawdopodobnie wychodzimy do domu :)
Moje gratulacje ! [emoji177][emoji177] witaj maluszku [emoji8] zdrowka dla was [emoji8][emoji8]

reklama
Kochane, my już jesteśmy razem pod drugiej stronie brzuszka :) Mały Leon przyszedł na świat 30.01. O godzinie 16:49. 2790g 48cm :) urodził się równo w 37 tc, po tym jak dwa dni wcześniej odeszły mi wody. Poród miałam ciężki pomimo zzo. Ostatecznie urodziłam sn, z pomocą vacuum... na szczęście oboje jesteśmy zdrowi i czujemy się dobrze.
Gratuluję! Zdrówka dla Was i dużo mleczka [emoji173]
Dlaczego było tak trudno? Może chcesz coś opowiedzieć więcej? To pierwsze maleństwo twoje?

Kochana wszystkiego najlepszego! [emoji170] zdrówka dla Was. Spokojnej długiej mlecznej drogi! [emoji170]
Współczuje vacuum - tez miałam ze starszym. Ale zaś śladu na główce nie zostało. Buziaki dla małego Leosia [emoji170][emoji170][emoji170]

Moja Jula 4 dni w szkole po feriach i juz dzis nie poszla. Wczoraj wszystko ją bolalo i miala stan podgoraczkowy. Na noc byla juz goraczka.. Zajrzalam w gardlo i migdaly juz powiekszone i czerwone. Dzis rano ma juz wybroczyny w calym gardle. Takze jakas anginka nam sie przyplatala a ja wstalam dzis juz tez z bolem gardla. Mam nadzieję ze obedzie sie bez lekarza. W tej ciazy udalo mi sie zadnego antybiotyku nie brac.
No mi dzisiaj po wizycie u lekarza i młody złapał jakiegoś wirusa. Smarki zielone, duszący kaszel i stan podgorączkowy. Podeszłam z nim do lekarza bo weekend się zbliża i nie wiadomo co by się z tego wykluło za dziadostwo. Więc osłuchowo czysty, jedynie gardło zaczerwienione trochę i ma brać bactrim, clemastin, pronosal i nasivin do nosa. W razie gorączki wiadomo na zbicie syrop. Przynajmniej wiem co mu dać ;)
M. Też umierający biedaczek też złapał przeziębienie. Tylko ja się muszę jakoś trzymać by się opiekować tymi moimi facetami hehe

Gratulacje kochana [emoji8] to teraz dużo zdrówka dla was i cieszcie się sobą ile wlezie ;)

Super, ogromne gratulacje! [emoji173] dużo zdrówka dla Ciebie i Leona [emoji4]

Gratulacje dla was:) suiper ze wszystko jest ok i jesteście zdrowi. Wypoczywajcie i wracajcie do domku szybki. A my eciotki czekamy na fotke Leonka :)

Juz masz swojego synia przy sobie, pelnia szczescia :) zdrowia !
Az do mnie zaczyna docierac, ze to juz blisko

reklama
Liczba ty chyba też masz termin przede mną nie ?
Ja mam na 25 lutego. Choć od kilku dni tak konkretnie bolą mnie pachwiny i co raz czesciej mam bóle miesiaczkowe ?

Do góry