reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
W piątek byłam u ginekologa innego i tam był widoczny zarodek ale nie był pewny serca więc kazał zrobić betę

Kamila Ania gratuluję wam! Wieści są cudne [emoji173][emoji173]
Ania a ty się już więcej nie mecz ta beta bo będziesz tylko rozmyślala do kolejnej wizyty. Zadreczysz się. Trzymaj się tego, że dziś było serduszko [emoji8]

Kurcze, bo w kalkulatorze wyszło że wzrost tylko o 18% i że za niski. Wg om to 7tc skończony
Ania, na takim etapie beta już nie rośnie tal szybko jak wcześniej. Sama zrobiłam ten bląd, że dla własnegi spokoju w 6+3 i 6+5 zrobiłam kolejną bete i prawie na zawal zeszlam, jak zobaczyłam, że nie ma za dużego przyrostu. Kalkulator też mi mowil, ze jest zle... Polecialam na usg, lekarz pokazal mi pięknego kropka z serduszkiem oraz opierdzielił mnie, że mam juz sie nie stresować tą betą i jej więcej nie robić, bo ona juz zwolniła i to normalne. Moze dziewczyny pamiętają, ze nakręcilam sie wtedy strasznie...
Bedzie dibrze :* jest serduszko!

Ania, na takim etapie beta już nie rośnie tal szybko jak wcześniej. Sama zrobiłam ten bląd, że dla własnegi spokoju w 6+3 i 6+5 zrobiłam kolejną bete i prawie na zawal zeszlam, jak zobaczyłam, że nie ma za dużego przyrostu. Kalkulator też mi mowil, ze jest zle... Polecialam na usg, lekarz pokazal mi pięknego kropka z serduszkiem oraz opierdzielił mnie, że mam juz sie nie stresować tą betą i jej więcej nie robić, bo ona juz zwolniła i to normalne. Moze dziewczyny pamiętają, ze nakręcilam sie wtedy strasznie...
Bedzie dibrze :* jest serduszko!
Dziękuję dziewczynki, spać w nocy nie mogłam bo oczywiście 1000myśli i brzuch też zaczął boleć i tak się męczyłam. Ale też wyczytałam że przy pięciocyfrowym wyniku beta zwalnia. Tak jak piszecie, najważniejsze że słyszałam serduszko więc jest dobrze, i w gruncie rzeczy beta rośnie dalej [emoji4]
Dzisiaj idę założyć kartę ciąży do poloznej, a jutro mam wizytę u tego lekarza od bety to na niego nakrzycze że ciężarną o zawał chce doprowadzić [emoji23]
A tak wogole to mdłości mnie męczą, dzisiaj tulilam kibelek aż mi się syn popłakał że mama chora jest, bidulek

Dziewczyny Wasi lekarze puszczaja serce w tak wczesnych ciazach ? U mnie dwoch kategorycznie tego odmowilo. Pozniej juz sama nie chciałam.

reklama
Do góry