reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
W piątek byłam u ginekologa innego i tam był widoczny zarodek ale nie był pewny serca więc kazał zrobić betę

Kamila Ania gratuluję wam! Wieści są cudne [emoji173][emoji173]
Ania a ty się już więcej nie mecz ta beta bo będziesz tylko rozmyślala do kolejnej wizyty. Zadreczysz się. Trzymaj się tego, że dziś było serduszko [emoji8]

Kurcze, bo w kalkulatorze wyszło że wzrost tylko o 18% i że za niski. Wg om to 7tc skończony
Ania, na takim etapie beta już nie rośnie tal szybko jak wcześniej. Sama zrobiłam ten bląd, że dla własnegi spokoju w 6+3 i 6+5 zrobiłam kolejną bete i prawie na zawal zeszlam, jak zobaczyłam, że nie ma za dużego przyrostu. Kalkulator też mi mowil, ze jest zle... Polecialam na usg, lekarz pokazal mi pięknego kropka z serduszkiem oraz opierdzielił mnie, że mam juz sie nie stresować tą betą i jej więcej nie robić, bo ona juz zwolniła i to normalne. Moze dziewczyny pamiętają, ze nakręcilam sie wtedy strasznie...
Bedzie dibrze :* jest serduszko!

Ania, na takim etapie beta już nie rośnie tal szybko jak wcześniej. Sama zrobiłam ten bląd, że dla własnegi spokoju w 6+3 i 6+5 zrobiłam kolejną bete i prawie na zawal zeszlam, jak zobaczyłam, że nie ma za dużego przyrostu. Kalkulator też mi mowil, ze jest zle... Polecialam na usg, lekarz pokazal mi pięknego kropka z serduszkiem oraz opierdzielił mnie, że mam juz sie nie stresować tą betą i jej więcej nie robić, bo ona juz zwolniła i to normalne. Moze dziewczyny pamiętają, ze nakręcilam sie wtedy strasznie...
Bedzie dibrze :* jest serduszko!
Dziękuję dziewczynki, spać w nocy nie mogłam bo oczywiście 1000myśli i brzuch też zaczął boleć i tak się męczyłam. Ale też wyczytałam że przy pięciocyfrowym wyniku beta zwalnia. Tak jak piszecie, najważniejsze że słyszałam serduszko więc jest dobrze, i w gruncie rzeczy beta rośnie dalej [emoji4]
Dzisiaj idę założyć kartę ciąży do poloznej, a jutro mam wizytę u tego lekarza od bety to na niego nakrzycze że ciężarną o zawał chce doprowadzić [emoji23]
A tak wogole to mdłości mnie męczą, dzisiaj tulilam kibelek aż mi się syn popłakał że mama chora jest, bidulek

Dziewczyny Wasi lekarze puszczaja serce w tak wczesnych ciazach ? U mnie dwoch kategorycznie tego odmowilo. Pozniej juz sama nie chciałam.

reklama
Do góry