reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

My pojechalismy do lekarza prywatnie. Fifi dostal leki na biegunke, inhalacje z nebudose. Jakby się coś zmienilo to mamy wrocic. Dupke smarowac bepanthenem.. to jest wirusowka. :( Ciągle dziś płacze.. nie może nawet spokojnie pospac bo wybudza się z wrzaskiem a usypianie idzie mu tez meega ciężko.

Biedactwo. Zdrówka życzę

reklama
Miło, że mnie ktoś jeszcze pamięta [emoji6]. Zniknelam bo tak naprawdę przy dwójce dzieci mam dosc sporo roboty. Czasami mam wieczorami taki kryzys, że nawet w piżame nie chce mi się przebrać [emoji14][emoji14]. Podczas drugiej ciąży nie chciałam tu wam pisać o ciężkim życiu ciężarnej aby nikomu nie robić przykrość [emoji6]. Młody ostatnio ma jakiś ciężki etap, ciężko go czym kolwiek zadowolić. Starszy siedzi w domu bo chory już prawie 2 tydzień. Od czasu do czasu zaglądałam co tam u Was słychać[emoji6][emoji6].

A jaka masz różnice wieku miedzy maluchami? [emoji846]
Trocie się obawiam jak to będzie [emoji23]

O moja droga. Ja po przebytej owulacji, nie w ciążowym cyklu milama lekko ponad 10 [emoji846]
Nawet jeśli to kurcze i te moje geny i to tsh! Boję się jak cholera. Jutro dzwonię do endokrynologa jakiegoś, jeszcze ginekolog by się przydał żeby ogarnąć trochę co to był za pęcherzyk, czy to jakieś serio polipy czy co. A wyglądało to tak:
IMG_20200218_113315.jpg

Dzisiaj w pracy w ogóle taki ból mnie złapał w podbrzuszu, że aż musiałam usiąść. Tak mi się słabo zrobiło... I potem minęło oczywiście, trwało to chwilę. Może szybciej @ dostanę. 🤔

Była 3 dni i potem dwa tygodnie choroby. Wyładowała ba antybiotyku. Złapała wirusa RSV i zrobiło się nadkażenie bakteryjne.
A sam zlobek dramat. Trauma dla niej.
Jak w czwartek na wizycie okaże się, ze z dzieckiem wszytsko ok to nie daje jej do żłobka. Zostanie ze mną w domu. Sama zreszta boje się tego, co może mi przynieść w pakiecie.
Źle zniosła żłobek? Jejku ja się strasznie boję jak to będzie. No ale jak nie zajde w ciążę, to muszę wrócić do pracy:( bez mojej wypłaty ciężko by nam było z kredytem...

Potwierdzam. Zalecił mi euthyrox przy tsh 1,78.
On jest mega, mega wyczulony na punkcie hormonów. I tez jako jeden z nielicznych lekarzy w pl prowadzi ciąże na metforminie. Ja mu ufam i grzecznie robie to co zaleca.

A odnośnie kp, to nie jesteś chora. Ja się mega poryczalam jak wrocilam od Wiktora, i wiedziałam, ze muszę ja odstwic, ci finalnie wyszło wszystkim na dobre [emoji846] jak zwykle miał racje [emoji23][emoji23]
On ma zawsze rację. Chociaż jest dość odważny w tym co proponuję, to wiem, że jak go poslucham, to będzie dobrze [emoji3] nie wiem, ma coś takiego w sobie, że ufam mu w 100%, pewnie wiesz o co chodzi?

reklama
Do góry