reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Cześć Pola! Jaka duża księżniczka [emoji3590] Twoja mała ma takie świetliki w oczach jakby tylko patrzyła co zbroić ;) Kochana! Nawet nie wiesz jak bardzo mocno się cieszę, aż mi łza w oku się zakręciła [emoji3590] musisz uwierzyć, że dzidzia będzie za kilka msc z wami bo pozytywne myślenie działa cuda [emoji3590] ojejku normalnie aż patrzę na tego mojego szkraba i przypominam sobie mój test :) czyli wypadało by na koniec czerwca dobrze liczę ? :)

Połowa lipca :)

reklama
Dzięki dziewczyny :) do mnie jeszcze nie dociera i jeszcze nie chce zapeszac, bo jednak do terminu @ jeszcze kilka dni.
Pamiętam jak śledzilam wasze testy, potem wasze ciążę i porody :) a teraz być może w końcu kolej na mnie i wydaje mi się to póki co takie nierealne. A w szczególności jestem w szoku ze tak wcześnie wyszedl mi tak wyraźny test.

Dziewczyny nie wiem co jest grane, ale dzisiaj poranne testy... No nie tego się spodziewalam. Przebija tam jakis cień cienia, ale ledwo widoczny, więc w porownaniu do wczorajszego to niebo a ziemia.
I teraz nie wiem co mam myśleć. Albo jestem jakima ewenementem i mam lepiej stezony mocz wieczorem niz rano, albo wczorajszy test tak bardzo by mnie oszukał?
Powtórzę jeszcze wieczorem i jutro i zobacze co pokażą. Ale przede wszystkim w poniedzialek beta chyba powie mi na czym stoje... Dziwne to wszystko. Może dobrze że mam gości to będę miala zajęcie żeby odciągnąć mysli.

Dziewczyny nie wiem co jest grane, ale dzisiaj poranne testy... No nie tego się spodziewalam. Przebija tam jakis cień cienia, ale ledwo widoczny, więc w porownaniu do wczorajszego to niebo a ziemia.
I teraz nie wiem co mam myśleć. Albo jestem jakima ewenementem i mam lepiej stezony mocz wieczorem niz rano, albo wczorajszy test tak bardzo by mnie oszukał?
Powtórzę jeszcze wieczorem i jutro i zobacze co pokażą. Ale przede wszystkim w poniedzialek beta chyba powie mi na czym stoje... Dziwne to wszystko. Może dobrze że mam gości to będę miala zajęcie żeby odciągnąć mysli.
Ja swoje testy mialam mocniejsze popoludniu.. Z rana wychodziły blade i sie stresowalam ze beta nie daj Boze spada i dochodzi do najgorszego. Zrobilam ich chyba z 30. Nie ma sie co schizowac wiem to juz dzis ze zdrowe to nie bylo. Moze nie rob testow. Zrob bete i pozniej przyrost i na tym zakoncz i ciesz sie ciaza. Kurcze zeby az tak oszukal to chyba niemozliwe. A to pink test? Ja tylko do pinkow jestem uprzedzona.. One falszywie dodatnie sie robily.

Ojej faktycznie dziwne. Może nie rób już testów bo niepotrzebnie będziesz się martwić. Poczekaj do poniedziałku, a może inna czułość ?

Doomi u mnie niestety to zawsze oznaczalo ciaze biochemiczna (mialam 3 razy). Ale u mnie tez roznica jest taka ze ja w ciazy bylam 10 razy i wiem jak wygladaja w moim przypadku testy ciazowe, w jaki sposob ciemnieja z dnia na dzien jesli ciaza sie utrzymuje (mialam 3biochemy i 4 poronienia zatrzymane). Powodzenia, oby w twoim przypadku bylo wszystko ok.

Doomi u mnie niestety to zawsze oznaczalo ciaze biochemiczna (mialam 3 razy). Ale u mnie tez roznica jest taka ze ja w ciazy bylam 10 razy i wiem jak wygladaja w moim przypadku testy ciazowe, w jaki sposob ciemnieja z dnia na dzien jesli ciaza sie utrzymuje (mialam 3biochemy i 4 poronienia zatrzymane). Powodzenia, oby w twoim przypadku bylo wszystko ok.
A co u was słychać w ogole?? :)

Ja swoje testy mialam mocniejsze popoludniu.. Z rana wychodziły blade i sie stresowalam ze beta nie daj Boze spada i dochodzi do najgorszego. Zrobilam ich chyba z 30. Nie ma sie co schizowac wiem to juz dzis ze zdrowe to nie bylo. Moze nie rob testow. Zrob bete i pozniej przyrost i na tym zakoncz i ciesz sie ciaza. Kurcze zeby az tak oszukal to chyba niemozliwe. A to pink test? Ja tylko do pinkow jestem uprzedzona.. One falszywie dodatnie sie robily.

Nordtest

reklama
Do góry