reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Kochana!!!! To najpiękniejsze co moglas dzis pokazać!! Tak bardzo Ci gratuluję!!!! Rosnijcie zdrowo. Przyklejaj sie do nas i pisz codziennie co u was :)

Jeszcze w to nie wierze zwłaszcza ze jest niewiarygodnie wcześnie. 19dc i po owulacji 6,7 lub 8 dni... Test 10 tka... Ale ta krecha jest mega wyraźna dlatego tym bardziej ciężko mi w to uwierzyć. Dlatego trzymajcie dziewczyny zeby sie utrzymalo i krecha tylko ciemniala. Mam pełno testów więc bedd sprawdzać i w poniedziałek beta.
Trzymajcie tylko kciuki dziewczyny żeby się utrzymało jesli to naprawdę ciąża.

Kochana!!!! To najpiękniejsze co moglas dzis pokazać!! Tak bardzo Ci gratuluję!!!! Rosnijcie zdrowo. Przyklejaj sie do nas i pisz codziennie co u was :)

Jeszcze w to nie wierze zwłaszcza ze jest niewiarygodnie wcześnie. 19dc i po owulacji 6,7 lub 8 dni... Test 10 tka... Ale ta krecha jest mega wyraźna dlatego tym bardziej ciężko mi w to uwierzyć. Dlatego trzymajcie dziewczyny zeby sie utrzymalo i krecha tylko ciemniala. Mam pełno testów więc bedd sprawdzać i w poniedziałek beta.
Trzymajcie tylko kciuki dziewczyny żeby się utrzymało jesli to naprawdę ciąża.

Cześć dziewczyny! Dawni mnie tutaj nie było. Nie nadrobię Was, ale widzę, że dzieciaki rosną jak na drożdżach. Pola ma już 10 i pół miesiąca! Za niedługo roczek...jak ten czas leci! Przesyłamy całuski :*
Zobacz załącznik 1039790Zobacz załącznik 1039793Zobacz załącznik 1039794
Cześć Pola! Jaka duża księżniczka [emoji3590]
Ciotki mam nowa fure haha moja mama wozi ja po plytkach na sznurku, az piszczy haha taaaki maly dzidzius. Jeszcze najlepsza zabawka to siedziec w misce z drewniana lyzka i walic wokol na slepo :D Zobacz załącznik 1039999
Twoja mała ma takie świetliki w oczach jakby tylko patrzyła co zbroić ;)
Dziewczyny, ktore mnie pamiętają... Dalej w to nie wierzę ale chyba mogę sie przytulic do Waszego watku.
Zobacz załącznik 1040115
Kochana! Nawet nie wiesz jak bardzo mocno się cieszę, aż mi łza w oku się zakręciła [emoji3590] musisz uwierzyć, że dzidzia będzie za kilka msc z wami bo pozytywne myślenie działa cuda [emoji3590] ojejku normalnie aż patrzę na tego mojego szkraba i przypominam sobie mój test :) czyli wypadało by na koniec czerwca dobrze liczę ? :)

reklama
Do góry