reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Oj to ja się cudów nie spodziewam w takim razie. Niby szpital jeden z lepszych w Polsce, ale miałam wątpliwą przyjemność bycia tam 3 razy w ciąży i dramat to mało powiedziane. Urodzić, wyjść i zapomnieć o tym szpitalu to mój plan

reklama
Dzieci poubierane, mozna byc spokojnym hahah
IMG-20191008-WA0004.jpeg
IMG_20191008_155233.jpg

Dziewczyny czy któraś z was miała problem ze słabym przybieraniem na wadze waszych maluchów?
U nas nie ma problemu, a sprawdzaliście wędzidełko ? Ale tutaj polecam sprawdzić u dobrego neurologopedy ? Może ssie nieefektywnie ? Ściągaj mleko przez dobę i zobacz ile faktycznie wypija chyba, że nie chcesz to tak jak powyżej :) dziś czytałam nawet artykuł, że dziecko było na piersi i miało słabe przyrosty ale lekarze zlewali bo wyniki ok, problem zaczął się przy rozszerzaniu diety, dziecko nie chciało nic jeść aż w ciężkim stanie trafiło do szpitala i dopiero po msc doszli do tego, że to wędzidełko

U nas nie ma problemu, a sprawdzaliście wędzidełko ? Ale tutaj polecam sprawdzić u dobrego neurologopedy ? Może ssie nieefektywnie ? Ściągaj mleko przez dobę i zobacz ile faktycznie wypija chyba, że nie chcesz to tak jak powyżej :) dziś czytałam nawet artykuł, że dziecko było na piersi i miało słabe przyrosty ale lekarze zlewali bo wyniki ok, problem zaczął się przy rozszerzaniu diety, dziecko nie chciało nic jeść aż w ciężkim stanie trafiło do szpitala i dopiero po msc doszli do tego, że to wędzidełko

Nie, Wędzidełko raczej nie ma tu nic do rzeczy bo wcześniej przybierala normalnie tylko teraz coś słabo.. Niestety nie odciagne i nie sprawdzę ile wypija bo zwyczajnie nie toleruje żadnej butelki choćby była na Maxa głodna to musi być cyc i koniec.
Wczoraj mieliśmy szczepienie więc mam odczekać te kilka dni do poniedziałku i zrobić jej wyniki z krwi i moczu bo być może anemia albo jakaś infekcja jest przyczyną. No albo może taka jej uroda po prostu. Taka mam nadzieję [emoji849]

Kamillaa o to mój tak miał najpierw przybierał bardzo dużo wręcz powyżej przeciętnej. Później zwolnił i jest tak do teraz. Jeść je, a waga ledwo co rusza. Obecnie 7800 8 miesiąc urodzony z wagą 3300. Nikt nas się nie czepia

reklama
Do góry