reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Z dolnego Śląska u nas nawet 3 stopień alarmu powodziowego. Ale już przestaje padać i słońce zaczyna wychodzić. Martosia na piłce skacz lub laktator uruchom

Właśnie też dzisiaj myślałam o Marcie. Marta Jak nosisz pogodę? Może U Was chłodniej? U nas w lubelskim gorrrraco a ja w dodatku na poddaszu mieszkam, więc masakra.
Dzisiaj mamy pierwsze szczepienia, trzymajcie kciuki za Adę.Zobacz załącznik 1012414Zobacz załącznik 1012415
Da sobie kluseczka radę [emoji6][emoji8] jakimi szczepisz?

Martoosia męża w obroty, chłopaków i psa na dwór i długi spacerek. I do domu po schodach zamiast windą. Może pomoże [emoji12]

W śląskim też dzisiaj chlodno ale ja tam się cieszę [emoji23] w końcu całą noc przespałam pierwszy raz od dłuższego czasu.

Da sobie kluseczka radę [emoji6][emoji8] jakimi szczepisz?

Martoosia męża w obroty, chłopaków i psa na dwór i długi spacerek. I do domu po schodach zamiast windą. Może pomoże [emoji12]

W śląskim też dzisiaj chlodno ale ja tam się cieszę [emoji23] w końcu całą noc przespałam pierwszy raz od dłuższego czasu.
6w1 [emoji4] cieszę się, bo szczepi moja ciocia pielęgniarka więc jakoś tak stres mniejszy chociaż już mi się po nocach śniło

To zazdroszczę Wam śląskiego w takim razie [emoji23] ale u nas właśnie wiatr się zerwał, może akurat dojdzie jakiś deszcz

reklama
Do góry