judytka777
Fanka BB :)
Powodzenia[emoji4]trzymam kciukiHej! Ja zjem śniadanie i zaraz z mężem jedziemy na wizytę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia[emoji4]trzymam kciukiHej! Ja zjem śniadanie i zaraz z mężem jedziemy na wizytę.
Ja tam rudego nie widzę. Cudna niunia i jak ladnie glowke trzyma.A to moja Pannica [emoji173]️ robi się ruda [emoji23] albo to etap przejściowy i zrobi się jej blond [emoji23]Zobacz załącznik 901819
Tu lepiej widać [emoji23]Ja tam rudego nie widzę. Cudna niunia i jak ladnie glowke trzyma.
Kupil sobie karte w ktorej ma nielimitowany internet na whatsapp wiec widza sie i rozmasiaja często. Gorzej jak ma poligon to z zasiegiem krucho. Ale on zjechal z poligonu bo zarazil sie Odrą straszna epidemia panuje w Rumunii.Malina a jak z kontaktem? Maja dobry, tzn pytam o mozliwosc rozmow, maila etc
Moze te wina slonca jakie wpada na jek glowke.. Albo przejsciowy kolor ma moze sciemnieja na ciemny blond. Moja Jula urodzila sie czarniutka zreszta chyba mam gdzies zdj zrobione tel z komputeraTu lepiej widać [emoji23] Zobacz załącznik 901822
To ich 3 dziecko i drugie przez cc ale to cc jesy planowane a poprzednie bylo nieplanowe podczas kontrolnego ktg tętno osiagalo 240 a za chwile 40 lub ledwo wykrywalne i sie okazalo ze ma dziecko wadę serca. Ona zle to wspomina bo o ile pierwsze cc to jeszcze zamkneli ja w sali i 3 dni nie widziala dziecka nawet po porodzie nie pokazali.
A brat jest zawodowym żołnierzem i pierwszy raz wyjechal na polroczona misje do Rumunii. Poligony trwaja miesiąc ale tu jednak ogrom czasu. Jak wroci juz bedzie mial calkiem duza coreczke.
@Migdalove @liczba powodzenia na wizytach [emoji8]