reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Jeszcze sie napracujesz. Remont tez sie kiedys skonczy. Ja siedze w wynajmowanej ruderze i nie moge znalezc mieszkania, od rodziny jestem prawie 250km, prawie nikogo tu nie znam. Mysl teraz o dziecku, przeciez tak bardzo go pragnelas :)
Myślę, ciągle mam nadzieję że jutro będzie wszystko ok na wizycie to może mi pozwoli myśleć już tak pozytywnie.

reklama
Jutro po prenatalnych mam zamiar juz powiedziec znajomym i calej rodzinie.

Ja w pracy powiedziałam już w 7 tygodniu i cieszę się, ze to zrobiłam bo dzięki temu po pierwsze nie zwolnili mi jednego chłopaka z mojego zespołu, a dwa sama mam od 7 tyg. taryfę ulgowa. Stwierdziłam, ze co mam buc to będzie i nie zawsze mam na to wpływ a poza tym gdybym musiała pracować na takich samych obrotach to nie wiem jakby to się skończyło bo cały czas do 12 tygodnia byłam na luteinie i duphastonie.

Migdalove dziekuje za zaproszenie. Gratulacje moje kochane wszystkim ktorym sie udalo [emoji8] u nas tym razem termin na 11 maj a co bedzie... mam zachowany dystans. W koncu prawde piszac juz tylko na luty,sierpien,wrzesien i listopad nie mialam terminu :( maj po raz 2. Moze tym razem sie uda, od razu mowie ze to ostatnia proba, od 1.5 roku calybczas jestem w ciazy i w tym czasie 4 straty a najgorsza coreczki w kwietniu :( za 2 tyg bym ja urodzila i czuje niewyobrazalny bol serca juz teraz.

Trzymam mocno kciuki zeby teraz wszytsko skończyło się dobrze i podziwiam za sile. Musisz jej mieć bardzo dużo

Wrocilam ze szpitala od bratowej. jednak jutro ok 8 rano bedzie CC.
nie wierze ze to juz. niedawno pisala mi o kuzynie/kuzynce dla Julki ze bedzie miala nowego a tu juz jutro bedzie na swiecie malenstwo.

Wrocilam ze szpitala od bratowej. jednak jutro ok 8 rano bedzie CC.
nie wierze ze to juz. niedawno pisala mi o kuzynie/kuzynce dla Julki ze bedzie miala nowego a tu juz jutro bedzie na swiecie malenstwo.

Czas szybko leci. U mnie już polowa ciąży. Nawet nie wiem kiedy to minęło. Tak to jest. Człowiek czeka od wizyty do wizyty i tak czas ucieka. A ja mam wrażenie, ze tylko pracuje i spie. Wracam z pracy ok 29. Wczoraj po uwadze w TVN już spałam. Dzisiaj teraz tez kęsy dopiero 20 a ja ledwo zjadłam i czuje, ze powoli mój czas się zbliża [emoji846]

Czas szybko leci. U mnie już polowa ciąży. Nawet nie wiem kiedy to minęło. Tak to jest. Człowiek czeka od wizyty do wizyty i tak czas ucieka. A ja mam wrażenie, ze tylko pracuje i spie. Wracam z pracy ok 29. Wczoraj po uwadze w TVN już spałam. Dzisiaj teraz tez kęsy dopiero 20 a ja ledwo zjadłam i czuje, ze powoli mój czas się zbliża [emoji846]
U mnie leci 19 tc.. tez nie wiem kiedy to zleciało :o

reklama
Do góry