reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Jeszcze sie napracujesz. Remont tez sie kiedys skonczy. Ja siedze w wynajmowanej ruderze i nie moge znalezc mieszkania, od rodziny jestem prawie 250km, prawie nikogo tu nie znam. Mysl teraz o dziecku, przeciez tak bardzo go pragnelas :)
Myślę, ciągle mam nadzieję że jutro będzie wszystko ok na wizycie to może mi pozwoli myśleć już tak pozytywnie.

reklama
Jutro po prenatalnych mam zamiar juz powiedziec znajomym i calej rodzinie.

Ja w pracy powiedziałam już w 7 tygodniu i cieszę się, ze to zrobiłam bo dzięki temu po pierwsze nie zwolnili mi jednego chłopaka z mojego zespołu, a dwa sama mam od 7 tyg. taryfę ulgowa. Stwierdziłam, ze co mam buc to będzie i nie zawsze mam na to wpływ a poza tym gdybym musiała pracować na takich samych obrotach to nie wiem jakby to się skończyło bo cały czas do 12 tygodnia byłam na luteinie i duphastonie.

Migdalove dziekuje za zaproszenie. Gratulacje moje kochane wszystkim ktorym sie udalo [emoji8] u nas tym razem termin na 11 maj a co bedzie... mam zachowany dystans. W koncu prawde piszac juz tylko na luty,sierpien,wrzesien i listopad nie mialam terminu :( maj po raz 2. Moze tym razem sie uda, od razu mowie ze to ostatnia proba, od 1.5 roku calybczas jestem w ciazy i w tym czasie 4 straty a najgorsza coreczki w kwietniu :( za 2 tyg bym ja urodzila i czuje niewyobrazalny bol serca juz teraz.

Trzymam mocno kciuki zeby teraz wszytsko skończyło się dobrze i podziwiam za sile. Musisz jej mieć bardzo dużo

Wrocilam ze szpitala od bratowej. jednak jutro ok 8 rano bedzie CC.
nie wierze ze to juz. niedawno pisala mi o kuzynie/kuzynce dla Julki ze bedzie miala nowego a tu juz jutro bedzie na swiecie malenstwo.

Wrocilam ze szpitala od bratowej. jednak jutro ok 8 rano bedzie CC.
nie wierze ze to juz. niedawno pisala mi o kuzynie/kuzynce dla Julki ze bedzie miala nowego a tu juz jutro bedzie na swiecie malenstwo.

Czas szybko leci. U mnie już polowa ciąży. Nawet nie wiem kiedy to minęło. Tak to jest. Człowiek czeka od wizyty do wizyty i tak czas ucieka. A ja mam wrażenie, ze tylko pracuje i spie. Wracam z pracy ok 29. Wczoraj po uwadze w TVN już spałam. Dzisiaj teraz tez kęsy dopiero 20 a ja ledwo zjadłam i czuje, ze powoli mój czas się zbliża [emoji846]

Czas szybko leci. U mnie już polowa ciąży. Nawet nie wiem kiedy to minęło. Tak to jest. Człowiek czeka od wizyty do wizyty i tak czas ucieka. A ja mam wrażenie, ze tylko pracuje i spie. Wracam z pracy ok 29. Wczoraj po uwadze w TVN już spałam. Dzisiaj teraz tez kęsy dopiero 20 a ja ledwo zjadłam i czuje, ze powoli mój czas się zbliża [emoji846]
U mnie leci 19 tc.. tez nie wiem kiedy to zleciało :o

reklama
Do góry