Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zeby to tak dzialalo@Maliina wez tam poudawaj że masz dosc i niech robią cc [emoji23][emoji23][emoji23]
Kolejne ktg i 2 marne skurcze.. Bolaly ale te wlasciwe bola 3x mocniej.
Jestem narazie zalamana.. Zrezygnowana.. Boje sie ze dojdzie jutro do oxy.. Moj M bierze wolne w pracy i przyjedzie tu z rana.. Najpierw mowili ze ciaza musi byc zakonczona max niedziela poniedziałek.. Poniedzialek juz minal w większości i zaraz bedzie wtorek, z wtorku zrobi sie sroda i ***** zla jestem juz. Jesli jutro rano nie bedzie konkretos to wypisze sie na wlasne żądanie i kaze oddac wszystkie moje dokumenty. Zmiana poloznych dzis cudowna.. Wspaniala kobieta sie mna opiekuje szkoda ze ona nie może być decyzyjna.
Nawet nie chce cię denerwować więc już nawet nie komentuje lekarza :/ trzymam kciuki żeby jakimś cudem wszystko ruszyłoKolejne ktg i 2 marne skurcze.. Bolaly ale te wlasciwe bola 3x mocniej.
Jestem narazie zalamana.. Zrezygnowana.. Boje sie ze dojdzie jutro do oxy.. Moj M bierze wolne w pracy i przyjedzie tu z rana.. Najpierw mowili ze ciaza musi byc zakonczona max niedziela poniedziałek.. Poniedzialek juz minal w większości i zaraz bedzie wtorek, z wtorku zrobi sie sroda i ***** zla jestem juz. Jesli jutro rano nie bedzie konkretos to wypisze sie na wlasne żądanie i kaze oddac wszystkie moje dokumenty. Zmiana poloznych dzis cudowna.. Wspaniala kobieta sie mna opiekuje szkoda ze ona nie może być decyzyjna.