reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Kolejne ktg i 2 marne skurcze.. Bolaly ale te wlasciwe bola 3x mocniej.
Jestem narazie zalamana.. Zrezygnowana.. Boje sie ze dojdzie jutro do oxy.. Moj M bierze wolne w pracy i przyjedzie tu z rana.. Najpierw mowili ze ciaza musi byc zakonczona max niedziela poniedziałek.. Poniedzialek juz minal w większości i zaraz bedzie wtorek, z wtorku zrobi sie sroda i ***** zla jestem juz. Jesli jutro rano nie bedzie konkretos to wypisze sie na wlasne żądanie i kaze oddac wszystkie moje dokumenty. Zmiana poloznych dzis cudowna.. Wspaniala kobieta sie mna opiekuje szkoda ze ona nie może być decyzyjna.

Jestem narazie zalamana.. Zrezygnowana.. Boje sie ze dojdzie jutro do oxy.. Moj M bierze wolne w pracy i przyjedzie tu z rana.. Najpierw mowili ze ciaza musi byc zakonczona max niedziela poniedziałek.. Poniedzialek juz minal w większości i zaraz bedzie wtorek, z wtorku zrobi sie sroda i ***** zla jestem juz. Jesli jutro rano nie bedzie konkretos to wypisze sie na wlasne żądanie i kaze oddac wszystkie moje dokumenty. Zmiana poloznych dzis cudowna.. Wspaniala kobieta sie mna opiekuje szkoda ze ona nie może być decyzyjna.

Biedactwo.

Maliina to jest na prawde jakiś absurd.asz cukrzycę jesteś po terminie, a oni nic nie robią.
Z reguły nie krytykuje lekarzy, ale ta sytuacja jest aż śmieszna.

Nawet nie chce cię denerwować więc już nawet nie komentuje lekarza :/ trzymam kciuki żeby jakimś cudem wszystko ruszyło

@Maliina ja sie tobie nie dziwie że jesteś zmęczona. Niech mąż robi tam bitwę pod Winterfell! Kpina jak cie traktują. Jak nie rozwiążą ciąży dzis, lub na jutro nie zaplanują cc to uciekaj stamtąd. Zeby dla Filipa zaś nie okazało sie takie zwlekanie złym pomysłem.

reklama
Powiem wam ze zakladanie cewnika mnie mocno stresowalo. Wziernik pierwszy za maly, drugi za krotki.. Trzeci.. Bylo niezle ale zaczal go rozwierac i pękł we mnie w srodku. Kilka odlamkow odskoczylo na zewnatrz a on mi palcem gmeral i wydobywal to co we mnie. Pozniej metalowym wziernikiem juz poszlo ladnie.

Do góry