reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Dzis. Wczoraj byl paskudny dzien. Goraczki poteguja moje bole. Fuj.

Nie sądzę by cokolwiek sie zmienilo tam na dole :D jestem ze stali hehe
Pewnie będą wywoływać już niedługo, zależy od wagi synka i jego stanu w środku, od stanu łożyska itd. Ale pewnie już niedługo każą Ci się zgłosić na patologie. Może za tydzień będzie po wszystkim [emoji846]

Ja jestem zla zaś..
Bylam na ktg.. Nie dosc ze niewygodna pozycja.. Malutki jak nigdy spal więc ja sie cieszylam bo tętno nie uciekalo.. Ale polozna powiedziała ze taki zapis byc nie może.. Wziela mi brzuch 3 razy tak wymerdala.. I przedluzyla zapis do 50min.. Dopiero na drugim zapisie widac aktywnosc malego. Myslalam ze mi plecy i spojenie odpadna.. Jak wstawalam to mi kosci chrupaly. Zapis prawidlowy nic sie nie dzieje. Mojego lekarza jednak dzis nie było.. Inny lekarz spojrzal na ktg zapytal na kiedy termin jak powiedzialam ze jesten juz 1 dzien po to spytal czy mam juz ustalone kiedy na oddzial... Ręce mi opadly i mowie ze nie mialam miec dzis badanie a mojego lekarza nie ma.. Powiedzial bym przyszła jutro do południa to bedzie moj doktor. Nic nie wiem juz.. Mama pojechala i jakos tak smutno..

@Ann_ nie strasz ze mam jeszcze tydzien tak żyć. Na srode i czwartek upaly zapowiadają... Moje ręce umrą a nogi eksploduja..

Załączniki

• IMG_20190422_164241.jpg
    IMG_20190422_164241.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 71
Ja jestem zla zaś..
Bylam na ktg.. Nie dosc ze niewygodna pozycja.. Malutki jak nigdy spal więc ja sie cieszylam bo tętno nie uciekalo.. Ale polozna powiedziała ze taki zapis byc nie może.. Wziela mi brzuch 3 razy tak wymerdala.. I przedluzyla zapis do 50min.. Dopiero na drugim zapisie widac aktywnosc malego. Myslalam ze mi plecy i spojenie odpadna.. Jak wstawalam to mi kosci chrupaly. Zapis prawidlowy nic sie nie dzieje. Mojego lekarza jednak dzis nie było.. Inny lekarz spojrzal na ktg zapytal na kiedy termin jak powiedzialam ze jesten juz 1 dzien po to spytal czy mam juz ustalone kiedy na oddzial... Ręce mi opadly i mowie ze nie mialam miec dzis badanie a mojego lekarza nie ma.. Powiedzial bym przyszła jutro do południa to bedzie moj doktor. Nic nie wiem juz.. Mama pojechala i jakos tak smutno..

@Ann_ nie strasz ze mam jeszcze tydzien tak żyć. Na srode i czwartek upaly zapowiadają... Moje ręce umrą a nogi eksploduja..

Kochana współczuje. Wędrującej i wędrujące do tego szpitala. Oby w końcu ze skutkiem przyjęcia na oddział chociaż na badania.

Maliina kochana ja to bym Ci zyczyla żebyś urodziła jeszcze dziś! Jakbyśmy tylko miały na to wpływ. Ja też już bym chciała ale nic nie pomaga tak jak u ciebie. Nie wiem dlaczego tka jest ze niektóre kobiety muszą czekać tyle i nawet po terminie OM, a inne rodzą 2-3 tyg wcześniej.

Kochane ja tylko daje znac ze u nas juz po wszystkim, synek urodzil sie 14 kwietnia, jako ze z hipotrofia to nadal przebywa w szpitalu ale z dnia na dzien jest coraz lepiej :)
Gratulacje kochana [emoji7] jak tam synek się ma? Ile wazy? Jak ty się czujesz? Ucałuj okruszka.

Malina a czujesz coś ze cos się ruszyło? Oby jutro lekarz coś postanowił.

reklama
Do góry