reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Dziewczyny. Nic a nic sie nie dzieje. Powiem wiecej.. Nawet dwojki od wczoraj nie robilam. Rycyna nie zadzialala nawet przeczyszczajaco.. Czekam do poniedzialku :D mam dzis jakis dobry dzien czuje sie naprawde swietnie i o dziwo rece na wieczor mniej bola to korzystam. A licze po cichu zeby noc byla owocna.

Dziewczyny. Nic a nic sie nie dzieje. Powiem wiecej.. Nawet dwojki od wczoraj nie robilam. Rycyna nie zadzialala nawet przeczyszczajaco.. Czekam do poniedzialku :D mam dzis jakis dobry dzien czuje sie naprawde swietnie i o dziwo rece na wieczor mniej bola to korzystam. A licze po cichu zeby noc byla owocna.

Może jak dorzucicie seksik jakiś to Fifi wyskoczy jak z procy ;)

Hej dziewczyny! Przywitam się i tu[emoji4] jeszcze mieszczę się chyba w "staraczkch 2018- udało się" , bo OM miałam 20 grudnia[emoji4][emoji6] także moje marzenie by zajść w ciążę w 2018 roku spełniło się, że tak powiem rzutem na taśmę [emoji6][emoji16] dzisiaj mam 16+0 czyli zaczęliśmy 17 tydzień [emoji7] pod serduszkiem noszę synka a termin porodu mamy na 26 września[emoji4]
gratuluje ❤️❤️ dopiero doczytałam, wspaniała wiadomość!
Ja tez na 3 dziecko sie nie zdecyduje. Bo choc ciaze znosze znośnie to teraz to jakiś koszmar.
Chciałabym by mlody mial juz rok
ja tak samo, dziewczyny piszą, że chciałyby zatrzymać czas, a ja chciałbym żeby przyspieszył, mała jest piękna, ale niech ma chociaż te 3 miesiące, albo nawet 6, kolki i problemy z kp mnie wykończą...

U mnie cisza. Moj maly aktywny czlowiek od wczoraj zastanawiam sie czy w ogóle spal.. Daje mi czadu. Olejek na mnie nie podziałal w zaden sposob.
Twarda ze mnie sztuka.
Takze witam sie w 39+0 :)

Ostatnia edycja:
Mallina dla mnie to byl koszmar jak młody kopał podczas skueczów
Natasza ja też chcialabym prztśpieszyc czas i niech mlody ma z 6 mcy. Nigdy nie tesknilam za czasem niemowlecyn corki.

Oo to ja juz z corka nie pamietam nic jesli chodzi o ruchy przy skurczach. Ja ich chyba nawet nie czulam. Ale pamietam jak polozna wkladala mi dłoń by badac rozwarcie to dawalo mi dużą ulgę.. Jakos mniej bolalo i moglaby jak dla. Mnie trzymać ją tam caly czas :D

U mnie cisza. Moj maly aktywny czlowiek od wczoraj zastanawiam sie czy w ogóle spal.. Daje mi czadu. Olejek na mnie nie podziałal w zaden sposob.
Twarda ze mnie sztuka.
Takze witam sie w 39+0 :)

Może Filip czeka do 40+0. Mój Tomasz ruszył tak, by punktualnie w dniu terminu wyjsć, może Filip też taki dokładny.

reklama
Do góry