Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny. Nic a nic sie nie dzieje. Powiem wiecej.. Nawet dwojki od wczoraj nie robilam. Rycyna nie zadzialala nawet przeczyszczajaco.. Czekam do poniedzialku mam dzis jakis dobry dzien czuje sie naprawde swietnie i o dziwo rece na wieczor mniej bola to korzystam. A licze po cichu zeby noc byla owocna.
postaramy sie narazie to mi gdzies maz w domu przepadlMoże jak dorzucicie seksik jakiś to Fifi wyskoczy jak z procy
gratuluje dopiero doczytałam, wspaniała wiadomość!Hej dziewczyny! Przywitam się i tu[emoji4] jeszcze mieszczę się chyba w "staraczkch 2018- udało się" , bo OM miałam 20 grudnia[emoji4][emoji6] także moje marzenie by zajść w ciążę w 2018 roku spełniło się, że tak powiem rzutem na taśmę [emoji6][emoji16] dzisiaj mam 16+0 czyli zaczęliśmy 17 tydzień [emoji7] pod serduszkiem noszę synka a termin porodu mamy na 26 września[emoji4]
ja tak samo, dziewczyny piszą, że chciałyby zatrzymać czas, a ja chciałbym żeby przyspieszył, mała jest piękna, ale niech ma chociaż te 3 miesiące, albo nawet 6, kolki i problemy z kp mnie wykończą...Ja tez na 3 dziecko sie nie zdecyduje. Bo choc ciaze znosze znośnie to teraz to jakiś koszmar.
Chciałabym by mlody mial juz rok
U mnie cisza. Moj maly aktywny czlowiek od wczoraj zastanawiam sie czy w ogóle spal.. Daje mi czadu. Olejek na mnie nie podziałal w zaden sposob.
Twarda ze mnie sztuka.
Takze witam sie w 39+0
Tylko ze ja z cukrzyca juz powinnam byc w szpitalu i urodzic nie powinnam w ogole dotrwac PTP. Ale co szpital to obyczaj.Może Filip czeka do 40+0. Mój Tomasz ruszył tak, by punktualnie w dniu terminu wyjsć, może Filip też taki dokładny.