reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Paulina muślin jest przyjemniejszy niż tetra :) 59 yo dobra cena.
Nie raz są za 150 czy 200 to już uważam za przesade. Chociaz uwielbiam takie gadzety

reklama
Muśliny w fajnej cenie są u DotsMyLove

Ja upatrzyłam taki wzór ale czekam na płeć wciaz
IMG_3651.JPG

Ja tylko kupiłam dwie duże pieluchy bambusowe, rodzę w czerwcu więc zakładam, że będą w sam raz na przykrycie do wózka. Ale zastanawiam się na noc czy kupić jakiś śpiworek?

Martoosia nie mam do gondoli. Młodego kładę na duże pieluszki muślinowe. Mam do łóżeczka i są super do tego przemiła pani.
Ilonaz to już sama musisz przetestować. Zobaczysz jakie bedzie lato. Ja próbowalam kłasc na noc w rożku lub mocno owijalam kocykiem. Koniec koncow obydwoje śpia ze mna także ten ;)
Mam spiworek nawet taki z ikei zaklada sie tylko na raczki i dla mnie był to zbedny zakup

Paulina ja najbardziej lubię otulacze Tula bambusowe. Jednolite można odkupić od mam na grupie na fb. Nie używane po 60zl często są sprzedawane. Ze sklepu wyjdzie drozej, ale sa na prawde warte tej ceny. Sa takie miekkie jak kaczuszka. Moim zdaniem najlepsze. A mam tez La Millou i kilka innych.

Ann mi odszedl pierwszy z krwia 2 tyg temu w niedziele.. Pozniej widzialam glutka ale juz bez krwi i na wizycie mialam rozwarcie 2cm zewnętrzne.. Teraz sie znow uspokoilo ale biore konskie dawki magnezu na te bole rąk.. Musze jeszcze wytrwac dzis i juteo i w poniedziałek wizyta ktora musi sie zakonczyc indukcja jeszcse w tym tyg. Ledwo chodzr nogi mam jak dwa baniaki.

Ann mi odszedl pierwszy z krwia 2 tyg temu w niedziele.. Pozniej widzialam glutka ale juz bez krwi i na wizycie mialam rozwarcie 2cm zewnętrzne.. Teraz sie znow uspokoilo ale biore konskie dawki magnezu na te bole rąk.. Musze jeszcze wytrwac dzis i juteo i w poniedziałek wizyta ktora musi sie zakonczyc indukcja jeszcse w tym tyg. Ledwo chodzr nogi mam jak dwa baniaki.

Straszna jest ta twoja końcówka ciąży. Byle w poniedziałek przynieść jakies dobre wieści od gina

reklama
Paulina gdzies czytalam, że muslin to to samo co tetra tylko inny skret i dlatego delikatniejsza.
Ja mialam otulacze z la millou są fajne takie delikatne, ale juz drugi raz nie kupie. Mam pieluchy czy jak to teraz modnie brzmi otulacze bambusowe z gemini i one beda fajne na lato :) i na aliexpress zamowilam te niby muślinowe też są fajne.
Jeśli cena przyjemna to bierz, ale jesli mocno wygorowana to nie warto. No chyba, że cieszy też oko, a ty lubisz takie gadzety ;)
Ja kupilam nowy laktator na 2 cycki już nie moge sie doczekac jak przyjdzie.
Liczba faktycznie specjalista moglby cos zaradzic.
Masz linka do allie na te pieluchy?

Przeglądam wózki i ta ciąża mi już na głowę padła bo tak mi się teraz podobają różowe wózki że szok [emoji23] a zawsze się śmiałam pod nosem jak można coś takiego kupic.

Do góry