reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Zjada co 3h 60ml. Mysle, ze to dobrze. Troche mnie to wszystko przytloczylo. Boje sie jak maz pojdzie do pracy i zostane sama.
Liczba jednak to nowa sytuacja ty i maluch, zmęczenie, do tego negatywne emocje po porodzie i wszystko się składa na jedno ! Niech ci ktoś pomoże i cię odciąży, a ty odpocznij, a to czy ty będziesz karmić czy nie to akurat najmniejszy problem i nawet nie myśl o jakiś wyrzutach sumienia, jedni mogą, drudzy nie mogą, trzecia kobieta nie chce karmić ważne żeby dziecko było najedzone i ty szczęśliwa, a czy będzie najedzone twoim czy MM to już najmniej istotne ! Trzymajcie się dziewczyny! :* Mała jest cudowna :))

reklama
Liczba a może z kimś powinnaś pogadać. Powiedzieć co czujesz. Może z położna która powinna przyjść po porodzie do was? Nie wiem a sumie do kogo powinnaś się uda c, ale na pewno potrzebujesz pomocy bo depresja poporodowa to nic dobrego dla Was obu.

Mallina jakie ilości tego czopa u ciebie? Jestem prawie pewna że mi odszedł, albo choć w dużej części.

Liczba a może z kimś powinnaś pogadać. Powiedzieć co czujesz. Może z położna która powinna przyjść po porodzie do was? Nie wiem a sumie do kogo powinnaś się uda c, ale na pewno potrzebujesz pomocy bo depresja poporodowa to nic dobrego dla Was obu.

Mallina jakie ilości tego czopa u ciebie? Jestem prawie pewna że mi odszedł, albo choć w dużej części.
wiesz co nie bede publicznie wstawiac tu zdjec bo nie jest to hmm ciekawy widok ale to takie ilosci jak sporo sluzu ..

to byl taki sluz mega ciagnacy jak bialko kurze i podbarwiony krwia.. pozniej juz odchodzil bez podbarwieia ale czasemz takimki gudkami. i narazie cisza i spokoj.

@liczba musisz z kimś porozmawiać. Wiem, że poród to nic przyjemnego. I że moze przerazić :/ położna na pewno zna jakis dobrych psychologów. Popros o pomoc. Zobaczysz jak ci ulży.
Co do karmienia to sie tym w ogole nie przejmuj. @paulina1994 ma racje, najważniejsze by Lilka była zdrowa i najedzona. A jakim mlekiem to nie ma znaczenia. Trzymajcie sie ciepło. Jak ci bedzie łatwiej opisać nam żale tu to pisz. Wysłuchamy jak psycholog n

to byl taki sluz mega ciagnacy jak bialko kurze i podbarwiony krwia.. pozniej juz odchodzil bez podbarwieia ale czasemz takimki gudkami. i narazie cisza i spokoj.
To myślę że to to. Tylko nie było krwi u mnie. Jednak nie zawsze musi być krew. No i pewnie nie znaczy to też że urodze szybko. Jeszcze mam czas[emoji846]

Paulina gdzies czytalam, że muslin to to samo co tetra tylko inny skret i dlatego delikatniejsza.
Ja mialam otulacze z la millou są fajne takie delikatne, ale juz drugi raz nie kupie. Mam pieluchy czy jak to teraz modnie brzmi otulacze bambusowe z gemini i one beda fajne na lato :) i na aliexpress zamowilam te niby muślinowe też są fajne.
Jeśli cena przyjemna to bierz, ale jesli mocno wygorowana to nie warto. No chyba, że cieszy też oko, a ty lubisz takie gadzety ;)
Ja kupilam nowy laktator na 2 cycki już nie moge sie doczekac jak przyjdzie.
Liczba faktycznie specjalista moglby cos zaradzic.

reklama
Paulina gdzies czytalam, że muslin to to samo co tetra tylko inny skret i dlatego delikatniejsza.
Ja mialam otulacze z la millou są fajne takie delikatne, ale juz drugi raz nie kupie. Mam pieluchy czy jak to teraz modnie brzmi otulacze bambusowe z gemini i one beda fajne na lato :) i na aliexpress zamowilam te niby muślinowe też są fajne.
Jeśli cena przyjemna to bierz, ale jesli mocno wygorowana to nie warto. No chyba, że cieszy też oko, a ty lubisz takie gadzety ;)
Ja kupilam nowy laktator na 2 cycki już nie moge sie doczekac jak przyjdzie.
Liczba faktycznie specjalista moglby cos zaradzic.
59 zł dlatego też pytam o opinie bo jak ma służyć prawie jak tetra to wolę tetre za 5 zł :)) dzięki za opinie :)

Do góry